Το λάθος της Ελεονώρας Mελέτη

Το λάθος της Ελεονώρας Mελέτη

Η "δίψα" της για τα τηλεοπτικά νούμερα.

Ότι ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται στο ψυχιατρείο το γνωρίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι. Οι περισσότεροι γνωρίζουν και σε ποιο νοσοκομείο έχει εγκλειστεί, γιατί αποφάσισε να το κάνει και όλα τα δραματικά που προηγουμένως συνέβησαν στη ζωή του. Λίγο πολύ την είδηση την έμαθαν και οι αναγνώστες των μπλογκ. Γράφτηκε χωρίς λεπτομέρειες και χωρίς να αναφερθούν ονόματα αλλά περίπου όλοι κατάλαβαν ποιος είναι και όλοι ήξεραν τι είχε συμβεί. Και όλοι, μα όλοι, χωρίς να το πούνε, χωρίς να έχουν συνεννοηθεί αποφάσισαν να σεβαστούν την επιθυμία του για ηρεμία και να τον αφήσουν ήσυχο. Όλοι, εκτός από το πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη.

Σ ένα φανταστικό ανταγωνισμό που μόνο εκείνοι βλέπουν ( ανταγωνίζονται δημοσιογραφικά τη Μενεγάκη που κάνει απέναντι εκπομπή με μαγειρική και ζώδια;) αποφάσισαν να πάνε στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου ( ποιος ξέρει με ποιο τέχνασμα μπήκαν) για να δουν από κοντά τον τραγουδιστή. Δεν άνοιξαν την κάμερα ( κατά πάσα πιθανότητα δεν τους άφησαν να την ανοίξουν) ενώ ο ρεπόρτερ Σιγούρος κατάφερε να φτάσει σε απόσταση 3 μέτρων τον τραγουδιστή!! Τρομερή δημοσιογραφική επιτυχία!! Έτσι, " συντετριμμένος" την επόμενη μέρα αλλά και κρυφά περήφανος για το ρεπορτάζ του ( θα μπορούσε να έχει πάει στο νοσοκομείο και να μην τον είχε βρει) εμφανίστηκε στο πάνελ για να περιγράψει όσα είδε." Ο τραγουδιστής ήταν σκυμμένος", " φαινόταν να σκέπτεται κάτι συνέχεια", " κουνούσε το κεφάλι του σαν κάτι να τον απασχολούσε". Σοβαρά ρεπόρτερ Σιγούρο; Κατάλαβες ότι κάτι τον απασχολούσε; Κατάλαβες ότι ήταν χαμένος στις σκέψεις του; Συγχαρητήρια και σε σένα και σ αυτούς που σ έστειλαν για την παρατηρητικότητα.

Ο άνθρωπος αυτός διάσημος ή άσημος πήγε εκεί για να γλιτώσει από κάτι τέτοιες συζητήσεις. Πήγε εκεί για να ηρεμήσει χωρίς να βλέπει ανθρώπους που θέλουν να τον παρατηρούν από ένα, δυο, τρία ή περισσότερα μέτρα απόστασης. Πήγε εκεί για να μην μιλάει γι αυτόν η μεσημεριανή μελέτη η οποιαδήποτε άλλη μελέτη και δεν ζήτησε τίποτα από κανέναν. Απλά όταν κάποιος έχει μια μίνιμουμ ευαισθησία, τσίπα τη λένε αλλιώς, τον αφήνει ήσυχο και σέβεται την ιδιωτικότητά του. Οποίος δεν έχει, τρέχει να τον παρατηρήσει όπως τα ζώα στο κλουβί. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μόλις 2-3 εβδομάδες εκπομπής που η δίψα για νούμερα βάζει τη μεσημεριανή μελέτη σε δημοσιογραφικά φάουλ. Η πρώτη ήταν με την συνέντευξη Κασιδιάρη και την αντιμετώπιση του περίπου ως τον Σάκη Ρουβά, γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση του διευθυντή της Σταμάτη Μαλελη. Η επίσκεψη στο νοσοκομείο παραβιάζοντας την ηρεμία ενός ανθρώπου που θέλει να απομονωθεί είναι το δεύτερο. Κρίμα γιατί είναι πολύ περήφανη η Ελεονώρα για τα πτυχία της...