Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλύτερη χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλύτερη χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Γίνεται ο παλιός καλός σέξι εαυτός της.

Της πήρε πολύ καιρό να βγάλει τον Αντώνη Ρέμο από πάνω της. Η πολυετής τους σχέση που δεν έφτανε σε γάμο (κι ας ήταν εκείνη μικρό κορίτσι τότε) και το γεγονός ότι εκείνος ήταν ένας τεράστιος σταρ κι εκείνη ένα απλό μοντέλο ήταν βάρη που είχαν φορτωθεί για πολλά χρόνια στην πλάτη της λεπτεπίλεπτης Ζέτας. Και τότε ήρθε το Παρά Πέντε. Η Ζέτα άρχισε να χτίζει τη δική της καριέρα. Ακολούθησαν διαφημίσεις, πρωταγωνιστικοί ρόλοι στο θέατρο και εξώφυλλα που οι τίτλοι τους δεν είχαν πια το όνομα του Αντώνη Ρέμμου.

Η παρουσίαση του Dancing with the stars και οι εξωφρενικές αλλά πάντα σέξι εμφανίσεις της την απογείωσαν. Η Ζέτα ήταν η πιο απόλυτη από τις απόλυτες σταρ. Το όνομα της έφερνε τηλεθέαση στην τηλεόραση, εισιτήρια στο σινεμά και στο θέατρο, πωλήσεις στα προϊόντα που διαφήμιζε. Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η πιο πολύφερνη πρωταγωνίστρια της ελληνικής σόου μπίζνες. Και τότε ήρθε ο Μιχάλης. Η σχέση τους που στην αρχή αντιμετωπίστηκε από τα περιοδικά ως το ιερό δισκοπότηρο των εξωφύλλων δεν κατάφερε να γίνει ποτέ αποδεκτή από το κοινό. Οι φαν τους, τους ήθελαν τον καθένα μόνο του και όχι ως ζευγάρι. Περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι όταν δυο μονάδες είναι τόσο ισχυρές (ο Χατζηγιάννης είναι από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών) λογικά μαζί ενωμένες θα είναι πανίσχυρες. Δεν έγινε καθόλου έτσι.

Και μπορεί σε προσωπικό επίπεδο οι δυο τους να είναι πολύ ευτυχισμένοι, στη δημόσια εικόνα τους όμως το κοινό φαίνεται ότι δεν θέλει να μαθαίνει για τον έρωτα τους. Τους αγαπάει αλλά τους θέλει ξεχωριστά. Και τι να κάνουν δηλαδή, να χωρίσουν; Όχι βέβαια. Απλά να ξεχωρίσουν την προσωπική τους σχέση από την επαγγελματική τους ζωή. Όσο λιγότερες παπαράτσι φωτογραφίες που τους δείχνουν να κολυμπάνε, να φιλιούνται ή να τρώνε τόσο καλύτερα.
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες εικόνες της Ζέτας μόνης της. Πήγε στην Κρήτη για μια φωτογράφιση, έκανε ψώνια στο Κολωνάκι με την κολλητή της Ρούλα Ρέβη και βγήκε με τον Λάτσιο για να πούνε για το Dancing θυμίζοντας μας τον παλιό, καλό, σέξι εαυτό της. Με τον Μιχάλη συνέχεια, να πηγαίνει σε κάθε συναυλία του, σου έδινε την εντύπωση ότι καθόταν και στο τέλος στο ταμείο να μετράει και τις εισπράξεις.
Στο κάτω κάτω πόσες φορές να ακούσεις μέσα σ ένα καλοκαίρι το «Εμεις οι δυο σαν ένα» ακόμη κι αν στο αφιερώνουν; Και αυτή να μην βαριέται, βαριέται το κοινό...