H Χρηστίδου έπαθε Καραβάτου!

H Χρηστίδου έπαθε Καραβάτου!

Οι πολύ προσωπικές εξομολογήσεις μιας πρώην τηλεπερσόνας

Είναι αυτό που παθαίνεις όταν κάτι τελειώνει χωρίς να το θέλεις. Στην περίπτωση των δυο κοριτσιών οι εκπομπές τους. Και είναι επίσης αυτό που παθαίνεις όταν χρειάζεσαι με κάθε τρόπο να βγαίνεις στην τηλεόραση ακόμη και όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος. Απλά για να μην σε ξεχνάνε, απλά για να υπενθυμίζεις την ύπαρξη του και ότι είσαι διαθέσιμη.

Έτσι η Σίσυ Χρηστίδου- αδικημένη από την οικονομική κρίση στην τηλεόραση, αλλά αντίθετα με την Καραβάτου πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία που είχε με το κανάλι- έχει ξεκινήσει τις συνεντεύξεις που φωνάζουν «θέλω εκπομπή και αν δεν μπορείτε να τσοντάρω κάτι κι εγώ να την κάνουμε». Κι αφού ανέλυσε χίλιες φορές την χημεία που νόμιζε ότι είχε με τον Φερεντίνο που ποτέ δεν συνέλαβαν οι τηλεθεατές, ούτε και ο Φερεντίνος, αφού ανέλυσε τους λόγους της πτώσης της τηλεθέασης του πρωινού της με περίλυπο ύφος και φανερή στεναχώρια, αφού ήθελε οπωσδήποτε να λυπηθούμε όλοι μαζί γιατί πέρσι περνούσε ψυχολογικά ζόρια (άσε μας κούκλα μου, έχουμε δικά μας) ξεκίνησε και τις προσωπικές εξομολογήσεις. Ή μάλλον τις πολύ προσωπικές εξομολογήσεις κάνοντας την οικογένεια της θέμα συζήτησης σε μπλογκ και κανάλια. Τι κέρδισε; Εκτός από τα 15 λεπτά δημοσιότητας και άλλες 15 αναρτήσεις στο ίντερνετ τίποτα που να δικαιολογεί το αυτοξεκατίνιασμα. Τίποτα που να δικαιολογεί να κρεμάς μόνος σου τη ζωή σου στα μανταλάκια όταν την ίδια ώρα μας λες ότι πέρσι σ ενοχλούσε που έγραφαν κακά πράγματα για σένα ή για το γάμο σου και δεν το άντεχες. Πέρσι δεν το άντεχες και φέτος το αντέχεις τόσο πολύ που βγαίνεις και τα λες μόνη σου; Ελα βρε Σίσυ. Πες μας και τίποτα άλλο...

Α και κάτι ακόμα. Αν πραγματικά η Σίσυ Χρηστίδου θέλει να παίρνει συνεντεύξεις στην τηλεόραση καλό είναι να περιορίσει τη χρήση των φράσεων «ξέρω γω», «ξες τι», «ξέρεις». Δεν αποτελούν ούτε απάντηση ούτε ερώτηση. Τώρα λοιπόν που όπως μας είπε, έχει πολύ χρόνο, ας διαβάσει κανένα βιβλίο, ας μελετήσει και καμία εκπομπή.