Ναταλία Γερμανού- Ηλίας Βρεττός. Γιατί ξανα- αγαπήθηκαν;

Ναταλία Γερμανού- Ηλίας Βρεττός. Γιατί ξανα- αγαπήθηκαν;

Μήπως τώρα παραδεχτούν ότι ήταν κάποτε μαζί;

Κάποτε ήταν ζευγάρι. Μετά σκοτώθηκαν. Ούτε που να ακούσει το όνομα του εκείνη, ούτε που να ακούσει το όνομα της εκείνος. «Δεν τα είχαμε ποτέ» έλεγαν δεξιά και αριστερά και απέφευγαν οποιαδήποτε επαφή. Κάπου μάλιστα διάβασα ότι η παρουσιάστρια-στιχουργός είχε μετανιώσει που του έδωσε στίχους της και μάλιστα από τους καλούς, ανοίγοντας του το δρόμο για τα σουξέ.

Και μετά ήρθε το Dancing with the Stars. Ο Ηλίας Βρεττός από εκεί που ήταν τραγουδιστής wanna be, καλή φωνή αλλά όχι πρώτο όνομα σε μεγάλα μαγαζιά, παρά μόνο σε καθαρόαιμα μπουζούκια, ανέβασε τις μετοχές του κι έγινε κάτι σαν να λέμε the next best thing. Μπορεί να μην είναι ο Πλούταρχος, αλλά γιατί να μην γίνει; Και τραγουδάει και μυαλό έχει. Και τότε ήρθε ξανά στη ζωή του η Ναταλία.

Δεν ξέρουμε ποιος είχε την πρωτοβουλία της φιλικής επανασύνδεσης, εκείνος, εκείνη ή κοινοί φίλοι πάντως οι φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί σημαίνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα από εκείνα που σήμαιναν παλιά. Δεν είναι πια η καταξιωμένη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και στιχουργός που διάλεξε έναν νεαρό τραγουδιστή για να τον βγάλει από την αφάνεια και να τον τραβήξει μαζί της ψηλά. Και ο νεαρός δίπλα της δεν είναι «ένας μελαχρινός νεαρός από κάποιο ριάλιτι». Τώρα έχει όνομα, επίθετο και θαυμάστριες που ζητάνε αυτόγραφα. Μήπως να το ξανασκεφτεί η Ναταλία και να τον ξαναβάλει στη λίστα των κλήσεων στο κινητό της; Εκτός κι αν δεν θέλει πια εκείνος. Που δεν θα είναι και περίεργο.