Αν δεν του αρέσει του Λιάγκα η Ηλιάδη, να καλέσει στο Πρωινό Του την Πασπαλά

Αν δεν του αρέσει του Λιάγκα η Ηλιάδη, να καλέσει στο Πρωινό Του την Πασπαλά

Καλή η ποιότητα, αλλά...

Μισό λεπτό να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη δεν είναι για την Eurovision. Τα είπαμε αυτά και τα συμφωνήσαμε.
Το τσιφτετέλι- ειδικά αυτού του επιπέδου, που δεν είναι καν ορίτζιναλ οριεντάλ- δεν μπορεί να σταθεί στην τεράστια σκηνή που θα στηθεί στην Eurovision. Να το φέρουν χώρες όπως η Τουρκία και το Αζερμπαιτζαν το καταλαβαίνω, αλλά για μας- ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι κάτι τέτοια τραγούδια είναι χαρακτηριστικά της ποπ κουλτούρας μας- το τσιφτετέλι σημαίνει μπουζούκια, ουίσκια και πατημένα γαρύφαλλα, αγορασμένα με τα λεφτά του ΦΠΑ. Δηλαδή όλα αυτά που σήμερα καταδικάζουμε, όλα αυτά που θέλουμε να ξεχάσουμε και να αφήσουμε πίσω. Εντάξει μέχρι εδώ.

Αλλά από δω και μέχρι να λες το τραγούδι τουρκομπαρόκ, άθλιο και εξευτελιστικό υπάρχει παααααάρα πολύ μεγάλη απόσταση, εκτός κι αν είσαι εκφωνητής στο Γ' πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, οπότε δικαιολογείσαι. Όταν κάνεις πρωινή εκπομπή στην ιδιωτική τηλεόραση και γεμίζεις το πρόγραμμα σου με καλεσμένους τραγουδιστές που δεν είναι ούτε της Λυρικής, ούτε της Όπέρας, τότε οφείλεις να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου. Καταλαβαίνω ότι μπορεί στο σπίτι του ο Γιώργος Λιάγκας να ακούει τζαζ, σόουλ ή κλασική μουσική και πολύ καλά κάνει και είμαι σίγουρη ότι είναι ένας άνθρωπος με παιδεία και περιεχόμενο, αλλά στο πλατό της εκπομπής του, δεν είδα να φέρνει ούτε το κουαρτέτο σαξοφώνων, ούτε τον Γιώργο Τσιριγώτη. Μέχρι να συμβεί αυτό και να κάνει εορταστική εκπομπή «Πάσχα με την Μαργαρίτα Γκινοσάτη» ας κάνει υπομονή με την κάθε Ηλιάδη που θα του έρθει καλεσμένη να προωθήσει το νέο της δίσκο. Γιατί αυτή θα του κάνει νούμερα. Και θα του μιλήσει και για τον νέο της έρωτα...