Γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι συνεπής στις υποσχέσεις της;

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι συνεπής στις υποσχέσεις της;

Πού έκανε λάθος;

Ε δεν είναι συνεπής πώς να το κάνουμε. Άλλα έλεγε την περασμένη εβδομάδα και άλλα έκανε τελικά. Θυμάστε που είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές της ότι προκειμένου να σταματήσει (;) το κυνηγητό των παπαράτσι θα ποστάρει η ίδια στο twitter τις φωτογραφίες της- όπως χαρακτηριστικά είπε «αφού θέλετε να με βλέπετε θα βαρεθείτε να με βλέπετε»;

Παρόλο λοιπόν που έκανε αυτή την ανακοίνωση πέρασε ένα ολόκληρο τριήμερο και η Ελένη ανέβασε μόνο δυο φωτογραφίες. Μια που τη δείχνει ξαπλωμένη στην παραλία να λιάζεται με το τζιν της και άλλη μια που τη δείχνει να βγαίνει από την κουζίνα. Κάτσε βρε Ελένη, ολόκληρο τριήμερο μόνο αυτά έκανες; Κανονικά, αν ήθελε να μας εξυπηρετήσει η Ελένη Μενεγάκη ή αν πραγματικά θέλει να υποκαταστήσει τους παπαράτσι έπρεπε να το πιάσει το θέμα από την αρχή.

Πώς ξεκινάει από το σπίτι με τα παιδιά (εννοείται με πίξελ που καλύπτουν τα πρόσωπα), πώς μπαίνει στο τζιπ, πώς κατεβαίνουν στον Πειραιά να πάρουν το πλοίο, πώς κάθονται στην ουρά για τα εισιτήρια και μετά στην ουρά στην καντίνα του πλοίου, πώς κατεβαίνουν από το πλοίο, πώς πηγαίνουν στο ξενοδοχείο, πώς αδειάζουν τις βαλίτσες, πότε ο σκύλος πάει για κατούρημα, πότε η Ελένη αλλάζει τα σεντόνια, πώς κατεβαίνει στην παραλία, γιατί φοράει το τζιν και όχι ένα σορτσάκι ας πούμε που θυμόμαστε από πέρσι ότι έχει πάρα πολλά.... ένα σωρό δραστηριότητες της Ελένης εξακολουθούν να είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό που διψάει για πληροφορίες. Επιπροσθέτως δεν υπάρχει καμία φωτογραφία του Μάκη και αυτό είναι το πιο σοβαρό μειονέκτημα του ρεπορτάζ που κάνει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη για τον εαυτό της. Αν ήμουν αρχισυντάκτρια της δηλαδή, θα την μάλωνα και θα την έστελνα πίσω στην Άνδρο να ξανακάνει το θέμα.