Γιατί ταλαιπωρείται ο Λάκης Λαζόπουλος;

Γιατί ταλαιπωρείται ο Λάκης Λαζόπουλος;

Μήπως βαρέθηκε το τσαντίρι του;

Ήταν μια περίοδος που πραγματικά «γινόταν της Τρίτης». Οι δρόμοι άδειαζαν, τα άλλα κανάλια έκλαιγαν, κανείς δεν έβαζε καλό πρόγραμμα απέναντι από τον Λάκη γιατί ήξεραν ότι η τηλεθέαση του θα φτάσει 60%. Το κοινό εκστασιασμένο έπαιρνε το πιάτο με το φαί στον καναπέ για να μη χάσει λεπτό από τον Λαζόπουλο.

Αυτά όμως ήταν παραπρόπερσι και πρόπερσι άντε και πέρσι. Φέτος δεν συμβαίνουν. Ο Λάκης Λαζόπουλος απασχολεί λιγότερο και από τον "Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή" κι αν δεν έλεγε καμία κακία για την Ντενίση για να την παίξουν την επόμενη μέρα τα πρωινά- συγνώμη, το πρωινό εννοούσα- άντε και η Μενεγάκη που είναι στο ίδιο κανάλι θα ξεχνούσαμε ότι υπάρχει.

Φταίει ο Λαζόπουλος γι αυτό ή φταίμε εμείς που βαριόμαστε γρήγορα; Μάλλον και τα δυο. Αλλά κυρίως φταίει εκείνος που παρότι είναι ένας τόσο έξυπνος και δημιουργικός άνθρωπος αρνήθηκε να δει το τέλος του concept Αλ Τσαντίρι και να το σταματήσει ήδη από τις πρώτες φετινές εκπομπές που είδε ότι δεν τσουλούσαν. Λαζόπουλος είναι δεν θα κάνει 10%, αλλά όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει πια αναπαραγωγή των αστείων σου, όταν δεν απασχολεί η άποψη σου και όταν όλοι μένουν στη χιλιοειπωμένη μικροκακία που θα πεις για κάποιον άλλον διάσημο οφείλεις να κάνεις στην άκρη και να σκεφτείς ότι μάλλον, κάτι δεν πάει καλά. Και να σταματήσεις ή να αλλάξεις. Κι όταν λέμε να αλλάξεις δεν εννοούμε να πιάσεις το τραγούδι γιατί κανείς στην πραγματικότητα δεν θέλει να ακούει τον Λαζόπουλο να τραγουδάει, ούτε να βάζεις τον Καλυβάτση να κάνει τον ίδιο ακριβώς ρόλο με τον Χαραλαμπόπουλο γιατί βαριόσουν να σκεφτείς κάτι άλλο.

Διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Αλ Τσαντήρι. Βαρέθηκε να το κάνει και ο ίδιος ο Λαζόπουλος. Γιατί να μην βαρεθούμε εμείς που τον βλέπουμε δηλαδή; Και είναι κρίμα γιατί σ αυτήν την δύσκολη οικονομικά εποχή όλοι κάνουμε τις εκπτώσεις μας για να επιβιώσουμε αλλά εκείνος λογικά δεν έχει καμία ανάγκη. Και λεφτά έβγαλε και επιτυχία έκανε. Ας μην το χαλάσει τώρα στο τέλος.