Γιώργος Μαζωνάκης: Ροκάρει τη φούστα

Γιώργος Μαζωνάκης: Ροκάρει τη φούστα

Ένας Έλληνας τραγουδιστής με αυθεντικό στυλ τολμά τη φούστα (σωστά).

Κάποτε η Valentino μάξι φούστα του Sakis Rouvas (που δεν ήταν πολύ του γούστου μας αν μας ρωτήσετε) ξεσήκωσε αντιδράσεις, αλλά πλέον έχουν αποδεχτεί όλοι ότι οι στυλιστικές επιλογές φύλο δεν κοιτούν και ιδιαίτερα σε stage εμφανίσεις όπως αυτή του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο τραγουδιστής της performance ΝΑΪΤ το Σάββατο βράδυ αγνόησε το γεγονός ότι βρίσκεται σε νυχτερινό κέντρο που λελουδοπόλεμος λαμβάνει χώρα κάθε βράδυ και αποφάσισε ότι θέλει να ντυθεί, ένεκα και Αποκριών, ωσάν να κάθεται σε first row πασαρέλας στο αντρικό fashion week του Παρισιού. Φόρεσε την υπέροχη πλισέ COMME des GARÇONS φούστα του (σ.σ αν θέλετε να βρείτε στην Ελλάδα Comme des Garcons ρούχα που αγαπάνε πολλοί celebrity μπορείτε να πάτε στο Number3 στο Κολωνάκι) και το Gareth Pugh το t-shirt του και ως άλλος goth inspired Marc Jacobs τα συνδύασε με κάλτσα που τελειώνει κάτω από το γόνατο και αρβιλάκια. Το αποτέλεσμα μας φάνηκε υπέροχο γιατί πολλοί τη φούστα τόλμησαν, αλλά λίγοι κατάφεραν να την υποστηρίξουν όπως ο Μαζώ.

Δεν είμαστε σίγουροι αν είναι μόνο αποκριάτικη αμφίεση, αλλά εμάς πολύ μας άρεσε η στυλιστική προσέγγιση του κύριου Μαζωνάκη σε avant garde σχεδιαστές μόδας και τον επικροτούμε.