Adam Senn: το it-boy της μόδας που καίει καρδιές

Adam Senn: το it-boy της μόδας που καίει καρδιές

Από τα ντεφιλέ των Dolce & Gabbana πρωταγωνιστής σε μια από τις σέξι διαφημίσεις της σεζόν.

Ίσως το όνομα του να σας είναι άγνωστο, όμως ο Adam Senn δεν είναι άλλο ένα μοντελάκι της οκάς που όνειρό του είναι να κάνει διεθνή καριέρα και τρέχει από casting σε casting.

Ο γεννημένος το 1984 στο Παρίσι και μεγαλωμένος στο Texas Adam έχει ένα αστέρι πάνω από το κεφάλι του που προκαλεί τους πάντες να τον κοιτάξουν. Δεν γίνεται βέβαια και αλλιώς καθώς ως το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του αρώματος The One Sport των Dolce & Gabbana βρίσκεται σε μέγεθος γιγαντοαφίσας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μην νομίζετε, όμως, πως είναι άλλη μια τσιχλόφουσκα του modeling που σύντομα θα σκάσει.

Ο Adam δουλεύει στο χώρο πολλά χρόνια ενώ έκανε την παρουσία του αισθητή το 2003 όταν στην διαφημιστική καμπάνια του οίκου Gucci κατέβαζε το εσώρουχο της Louise Pedersen αποκαλύπτοντας μια ξυρισμένη σε σχήμα G ηβική περιοχή. Την ίδια χρονιά ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας Valentino ενώ πέταγε τα εσώρουχά του για την καμπάνια εσωρούχων του ιταλικού οίκου Gucci.

Με την επιτυχία, λοιπόν, να του χτυπά την πόρτα πολύ νωρίς ο Adam συνέχισε να εργάζεται στο χώρο του modeling περπατώντας στις πασαρέλες των Dolce & Gabbana και ποζάροντας για τις καμπάνιες τους. Μόνο που ενώ μέχρι τώρα ο David Gandy έκλεβε όλα τα βλέμματα ως ο άνδρας-πρότυπο κατά το ιταλικό δίδυμο της μόδας, ήρθε η στιγμή ο Adam να γίνει το επίκεντρο.

Ως πρωταγωνιστής του νέου αυτού αρώματος ενσαρκώνει όλη τη φιλοσοφία του άνδρα της νέας χιλιετίας που έχει πολύ καλή σχέση με τα σπορ –o Adam στην πραγματικότητα παίζει πολύ καλό golf-, αλλά δεν μένει μόνο στην εμφάνιση. Το πρόσωπό του έχει τη λάμψη μιας σχιζοφρενικής ιδιοφυΐας καλά κρυμμένης πίσω από ένα στοχαστικό βλέμμα.

Με ίνδαλμά του τον πατέρα του και style icon να θεωρεί τον Johnny Depp, ο Adam τα τελευταία χρόνια άρχισε να ασχολείται και με την ηθοποιία. Λέτε να τα καταφέρει; Σίγουρα πάντως διαθέτει την απαραίτητη πειθαρχία και εμφάνιση.

Απολαύστε τον στο über sexy διαφημιστικό βίντεο του «The One Sport» με την σκηνοθετική σφραγίδα του Mariano Vivanco για τους Dolce & Gabbana.