Chris Evans: εκτός από κοιλιακούς ο Captain America έχει και ευαίσθητη πλευρά

Chris Evans: εκτός από κοιλιακούς ο Captain America έχει και ευαίσθητη πλευρά

Με το «The Avengers» να έχει κάνει ήδη πρεμιέρα σε πολλές χώρες ο Chris Evans είναι το talk of the town της showbiz.

H γενιά μου τον θυμάται ως Jake Wyler με άφθονη σαντιγί να καλύπτει τις ρώγες του στο «Not Another Teen Movie», όλος όμως ο πλανήτης τον έμαθε για τα καλά στο ρόλο του ατίθασου Human Torch των ταινιών Fantastic Four και πιο πρόσφατα σαν Captain America στην ομώνυμη ταινία αλλά και στο «The Avengers» που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις ελληνικές αίθουσες.

Ο λόγος για τον Αμερικανό ηθοποιό Chris Evans που έκοψε τα μαλλιά του κοντά και άφησε λίγα γένια ενσαρκώνοντας την brutal εκδοχή ενός ευαίσθητου τριαντάρη που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της. Με γονίδια ουαλικά και σκοτσέζικα από τη μεριά του μπαμπά του και ιρλανδικά και ιταλιάνικα αντίστοιχα από της μαμάς του –έτσι εξηγείται τόση ομορφιά- και καταγάλανα μάτια, ο Chris είναι το πρότυπο κάθε σύγχρονου άνδρα, καθώς φροντίζει τον εαυτό του, γυμνάζεται, έχει στυλ (στο promo tour του The Avengers μας έχει εκπλήξει ευχάριστα), ενώ αποτελεί αντικείμενο πόθου των απανταχού γυναικών.

Ο star που στο παρελθόν έχει δηλώσει πως ήθελε πολύ το ρόλο στο «Milk», αλλά αφού τον έχασε από τον James Franco νιώθει ικανοποιημένος, στις τελευταίες του συνεντεύξεις μας αποκάλυψε και την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του. Πίσω, λοιπόν, από τους κοιλιακούς, το γυμνασμένο κορμί και τα τατουάζ του πρωταγωνιστή της καμπάνιας του αρώματος Guilty του maison Gucci, πίσω από το αγόρι που λατρεύει να πηγαίνει σε αγώνες μπάσκετ, κρύβεται ένας άνδρας που μπορεί να κλάψει για το οτιδήποτε, είναι συναισθηματικός και μάλιστα λατρεύει αυτήν του την πλευρά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

Με τον ήλιο στους διδύμους και τη σελήνη στο σκορπιό αυτός ο γοητευτικός άνδρας δεν είναι απλά ένα πυροτέχνημα του Hollywood, αλλά θα μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί του για πολύ καιρό.