Μα που χάθηκε ο Ross από τα Φιλαράκια;

Μα που χάθηκε ο Ross από τα Φιλαράκια;

O αγαπημένος μας David Schwimmer της διάσημης αμερικανικής σειράς επιστρέφει στο προσκήνιο.

Μερικά από μεγαλύτερα ειδύλλια στην pop culture είναι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα, η Λαίδη και ο Αλήτης, ο Spiderman και η Mary Jane και φυσικά ο Ross και η Rachel. Οι δύο πρωταγωνιστές από τα Φιλαράκια μας κράτησαν συντροφιά για 10 χρόνια μέσα από την ερωτική ιστορία τους στο πασίγνωστο σίριαλ και ακόμα και τώρα που το βλέπουμε σε επαναλήψεις δεν χορταίνουμε να αγωνιούμε για το που θα καταλήξει η σχέση τους.

Επειδή όμως βλέπουμε το Ross στις επαναλήψεις της TV, ξεχνάμε ποια ήταν τελικά η εξέλιξη του David Schwimmer μετά το πέρας της σειράς. Για τη Jennifer Aniston δεν έχουμε καμία απορία γιατί κάθε μέρα είναι στα tabloid, αλλά το μελαχρινό, geek αγόρι των Friends φαίνεται να έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο. Ή όχι;

Μετά το τέλος των Friends λοιπόν, μπορεί ο Ross να συνέχισε να διδάσκει σε πανεπιστήμια, αλλά ο David ασχολήθηκε κυρίως με την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά την υποκριτική, τη σκηνοθεσία και έκανε guest εμφανίσεις σε διάσημες σειρές. Η μεγαλύτερη και ίσως μοναδικά μαζική επιτυχία του όμως στον κινηματογράφο ήταν η animation ταινία Μαδαγασκάρη στην οποία ο David χάρισε τη φωνή του σε έναν από τους πρωταγωνιστές, το Melman. Φέτος με την κυκλοφορία της 3ης συνέχειας της ταινίας έχουμε εντοπίσει το David σε πολλά κόκκινα χαλιά από τις Κάννες μέχρι το L.A όπου δείχνει με καμάρι ότι όσα χρόνια και αν περάσουν ο χρόνος είναι υπερβολικά καλός μαζί του και όχι απλά δεν γερνά, αλλά γίνεται και πιο γοητευτικός. Δείτε τις φωτογραφίες του.