Οι γυναίκες λυσσάνε: Είναι ο Gerard Piqué ο πιο sexy ποδοσφαιριστής στον κόσμο;

Οι γυναίκες λυσσάνε: Είναι ο Gerard Piqué ο πιο sexy ποδοσφαιριστής στον κόσμο;

Μπορεί ένας άντρας να φέρει τις γυναίκες στα γήπεδα; Ο Gerard Piqué μπορεί.

Όταν ένας άντρας καταφέρνει να γοητεύσει ένα από τα πιο ποθητά θηλυκά στον κόσμο όπως είναι η Shakira, της οποίας τα οπίσθια είναι αξιοζήλευτα και δεν λένε ποτέ ψέματα, μπαίνει χωρίς δυσκολία στο ραντάρ και τα όνειρα κάθε γυναίκας.

Βέβαια, o Gerard Piqué είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με την προσωπική του ζωή καθώς οι κακόβουλοι δημοσιογράφοι είχαν υπονοήσει ότι είχε κάτι παραπάνω από απλές φιλικές σχέσεις με τον συμπαίκτη του, Ιμπραϊμοβιτς, αλλά εκείνος όπως κάθε άντρας που είναι ακομπλεξάριστος, αντί να μπαίνει στη διαδικασία να απαντά σε κάθε δημοσίευμα, απλά έκλεψε την καρδιά της σεξι Κολομβιανής star και απέδειξε ότι οι πραγματικοί άντρες δεν χρειάζεται να κάνουν δηλώσεις για να πείσουν για κάτι αυταπόδεικτο όπως είναι η σεξουαλικότητα τους.

Ο superstar του ποδοσφαίρου με την, ομολογουμένως, θελκτική, αρρενωπή εμφάνιση μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως το αγόρι της Shakira, αλλά το cool attitude του ήταν αυτό που έκανε τις γυναίκες να λυσσάξουν που δεν είναι πια διαθέσιμος πλέον για να κατακτηθεί. Έχει χορέψει το χορό της κοιλιάς πάνω στη σκηνή μαζί με την αγαπημένη του, έχει παίξει σε video clip της, αλλά και sex tape (χωρίς τη θέληση του προφανώς) και έχει ποστάρει στο twitter φωτογραφίες από δραστηρίοτητες που κάνει κάθε απλό, ερωτευμένο ζευγάρι τύπου Scramble στο σπίτι και κολύμπι με φάλαινες σε εξωτικό προορισμό. Kοινώς, με εκείνα και με τα άλλα έχει πείσει κάθε γυναίκα ότι είναι ένα σέξι αγόρι για σπίτι. Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε αυτό; Δείτε την gallery με τις φωτογραφίες του, γιατί στην παρούσα φάση είναι ό,τι πιο κοντίνο μπορείτε να έχετε μαζί του. Γλωσσοφάτε τον άφοβα και ίσως τελικά χωρίσει.

Διαβάστε περισσότερα:

Διάσημα sex tapes: Όταν οι ιδιαίτερες στιγμές των stars, βγαίνουν στη φόρα!

Ποιες είναι οι πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο;