Hot pink: Διάσημοι gay άντρες που οι γυναίκες θέλουν να ξελογιάσουν

Hot pink: Διάσημοι gay άντρες που οι γυναίκες θέλουν να ξελογιάσουν

Είναι sexy, είναι γοητευτικοί, αλλά παίζουν για την "άλλη ομάδα". Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν τους φαντασιώνονται και δεν τους ποθούν. Σας παρουσιάζουμε τα gay αγόρια πειρασμό για όλο το γυναικείο πληθυσμό.

Σήμερα στις H.Π.Α. λαμβάνουν χώρα οι προεδρικές εκλογές όπου ο συντηρητικός Mitt Romney των Ρεπουμπλικάνων θα προσπαθήσει να πάρει τα ηνία της χώρας από τον προοδευτικό Barack Obama των Δημοκρατικών. Ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν την προεκλογική περιόδο ήταν σίγουρα και η gay agenda. Ο Romney ως συντηρητικός είπε ότι θα καταργήσει πολλά από τα δικαιώματα που έχουν κατακτήσει οι gay με τους αγώνες τους, ενώ ο Obama με το σλόγκαν "Forward" διαμήνυσε ότι οι gay θα αποκτήσουν επιτέλους αυτονόητα δικαιώματα που έχει κάθε Αμερικανός πολίτης, κερδίζοντας τη σύσσωμη στήριξη του Hollywood, gay και μη, το οποίο κατανοεί ότι η σεξουαλικότητα είναι μία προσωπική επιλογή που δεν επιδέχεται κριτικής και διακρίσεων. Στο δρόμο της προόδου και της αποδοχής των ομοφυλόφιλων έχουν βοηθήσει τα τελευταία χρόνια και πολλοί celebrities που βγήκαν από τη ντουλάπα και παραδέχτηκαν δημόσια της σεξουαλικότητα τους εμπνέοντας με τη ειλικρίνεια τους πολλά αγόρια και κορίτσια που ταλανίζονται στην προσπάθεια να αποδεχτούν τον εαυτό τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι sexy άντρες που παραδέχτηκαν ότι παίζουν για τη "ροζ ομάδα" έγιναν λιγότερο θελκτικοί στα μάτια των γυναικών καθώς οι παρακάτω κύριοι ακόμα και σήμερα έχουν χιλιάδες θαυμάστριες που λιώνουν στο άκουσμα του ονόματος τους. Κορίτσια, συνεχίστε να τους ονειρεύεστε γιατί ποτέ δεν ξέρετε πως τα φέρνει η ζωή και το άπιαστο όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικούς από αυτούς.

Anderson Cooper
Ένας από τους διασημότερους δημοσιογράφους της Αμερικής με σοβαρό προφίλ, ευγενική καταγωγή και γκριζαρισμένο μαλλί από μικρή ηλικία. Πως να αντισταθούν μετά οι γυναίκες στη γοητεία του;

Ezra Miller
Ο ζεν πρεμιέρ του Hollywood που φέτος μοιράστηκε με το κοινό τους τις σεξουαλικές του προτιμήσεις είναι το αγόρι που σκέφτεται κάθε γυναίκα από την εφηβεία μέχρι πολλές δεκαετίες μετά αφού είδε το "We need to talk about Kevin". Το αγόρι όμως είναι προφανώς αλλού.

Jesse Tyler Ferguson
Κοκκινομάλλης κωμικός που πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο αστείες σειρές που υπήρξε ποτέ στην αμερικανική TV, το Modern Family. Ποια γυναίκα του μπορεί αντισταθεί στην επιθυμία της να τον αγκαλιάσει σφιχτά;

Matt Bomer
Ένας από τους πρωταγωνιστές του Magic Mike έκαψε γυναικείες καρδιές με το στιπτίζ του και το γυμνασμένο του σώμα. Ο κλασικός χαζομπαμπάς που ονειρεύεται κάθε γυναίκα, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί πάντα να έχει.

Ricky Martin
Ποια γυναίκα δεν θέλει ένα Λατίνο εραστή; Είμαστε σίγουροι ότι ο Ricky δεν έχει χάσει ούτε μία από τις θαυμάστριες του από την ημέρα που παραδέχτηκε πως είναι gay.

Zachary Quinto
Ένας καθόλα αρρενωπός αστέρας του young Hollywood θα μπορούσε να έχει όποια γυναίκα θέλει στο πλευρό του, αλλά εκείνος προσανατολίζεται σε πιο αρσενικά μονοπάτια. Ούτως ή άλλως οι πρίγκιπες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια.

Διαβάστε ακόμα:
Τα διασημότερα gay τηλεοπτικά ζευγάρια
Stars και ομοφοβία: Ποιοι celebrity έχουν επιτεθεί κατά των ομοφυλοφίλων;
«Είμαι σε μια gay σχέση στην επαρχία και αισθάνομαι πως ο σύντροφός μου κλείνεται στον εαυτό του»