Μελλοντικός χαζομπαμπάς: Είναι ο πρίγκιπας William ο πιο γλυκός γαλαζοαίματος στον κόσμο;

Μελλοντικός χαζομπαμπάς: Είναι ο πρίγκιπας William ο πιο γλυκός γαλαζοαίματος στον κόσμο;

Πως η ανακοίνωση ότι η Kate Middlenton περιμένει παιδί κατάφερε να κάνει το πρίγκιπα William ακόμα πιο αγαπητό στα μάτια του κόσμου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει μακρά σχέση με τον όρο "γλύκας". Ως το πρωτότοκος υιός της Νταϊάνας και του Καρόλου, η παγκόσμια κοινή γνώμη τον αγκάλιασε και τον λάτρεψε από τη γέννηση του λόγω της ομοιότητας του με τη μητέρα του και όχι με τον πατέρα που με τη λαοφιλία του ποτέ δεν τα πήγαινε καλά. Όταν δε μαθεύτηκαν και οι πομπές του με την Καμίλα, όλοι ήθελαν τον πανέμορφο γιο της Νταϊάνα να πάρει τη σειρά του Καρόλου στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου μετά την Ελισάβετ.

Τα χρόνια πέρασαν και ο τρισχαριτωμένος Γουίλιαμ δεν έγινε ο πιο όμορφος άντρας (όλοι βλέπουμε την αραίωση στο μαλλί και την αλογίσια οδοντοστοιχία) σε σύγκριση με τον καρδιοκατακτητή μικρό αδερφό του Χάρι, αλλά αυτό τον έκανε ακόμα πιο δημοφιλή στα μάτια του κόσμου που μπορούσε να ταυτιστεί πιο εύκολα με τον γαλαζοαίματο (μην αυταπατόμαστε παιδιά μόνο νομίζουμε ότι είναι σαν και εμάς).

Ο Γουίλιαμ σπούδασε, πήγε στο στρατό, βρήκε μια καλή κοπέλα που λατρεύει όλος ο κόσμος και παντρεύτηκε και σαν να μην έφτανε πόσο σωστός και τυπικός, αλλά ταυτόχρονα θερμός και καλόκαρδος έχει υπάρξει στη ζωή του, το παλάτι ανακοίνωσε πως θα γίνει σύντομα μπαμπάς. Πως είναι δυνατό μετά να μη ξεφυσούν από την υπερβολική δόση γλύκας κάθε φορά που ακούνε το όνομα του; Ο μειλίχιος πρίγκιπας θα είναι σίγουρα ένας χαζομπαμπάς λένε τα tabloid στην Αγγλία και η δημοτικότητα του χτυπά κόκκινο σε σημείο που κάποια μικρά σκάνδαλα που έχουν σχετιστεί με το όνομα του (μια τυχαία φωτογραφία του σε ένα δάσος που δείχνει παραπάνω απ'όσα θα θέλαμε να δούμε για παράδειγμα) έχουν περάσει στη προϊστορία.

Τα καλά παιδιά είναι της μόδος μάλλον, αν και ο μικρός αδερφός του Χάρι κάνει τα πάντα για να το αλλάξει αυτό. Σε κάθε περίπτωση να του ζήσει το παιδί και με το καλό να έρθει στον κόσμο αυτό.

Διαβάστε περισσότερα:
Συμβαίνει τώρα: Η Kate Middleton ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!
Η κολλητή της αποκαλύπτει: η Kate Middleton είναι έγκυος σε δίδυμα