Για καλά κορίτσια: 10 άντρες που θέλει για δώρο από τον Άγιο Βασίλη ο γυναικείος πληθυσμός

Για καλά κορίτσια: 10 άντρες που θέλει για δώρο από τον Άγιο Βασίλη ο γυναικείος πληθυσμός

Με ή χωρίς περιτύλιγμα οι άντρες αυτοί πρωταγωνιστούν σε κάθε γράμμα στο Άγιο τις ημέρες αυτές. Απολαύστε τους.

Tom Hardy: Στο Dark Night Rises δεν ήταν o Batman που έκλεψε την παράσταση, αλλά ο Bane που υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία ο Tom Hardy. Το σκληρό αγόρι του Hollywood χρειάστηκε μόνο μερικές ταινίες για να κάνει τις γυναίκες να λιγοψυχούν στο όνομα του. Sorry, κορίτσια είναι πιασμένος.

Ryan Reynolds: Από τη Scarlett στην αγκαλιά της Blake Lively του Gossip Girl, ο Ryan και οι κοιλιακοί του δεν αφήνουν καμία γυναίκα ασυγκίνητη. Το baby face του απλά ολοκληρώνει τη λίστα με όπλα γοητείας που έχει. Ένας λόγος για να χτίσουν όλα τα κορίτσια καμινάδες.

Paul Wesley: Οι φανατικές της τηλεοπτικής σειράς, Vampire Diaries ξελιγώνονται στο άκουσμα του ονόματος του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κύριος δεν είναι τόσο γνωστός στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστεί σε κάθε λίστα παγκόσμια με τους πιο sexy άντρες και ήρθε η ώρα να αναγνωριστεί η αξία του και εδώ.

Alexander Skarsgård: O Σουηδός γόης του True Blood δεν χρειάζεται καμία σύσταση. Όλες οι γυναίκες απλά ελπίζουν αφού και ο Άγιος είναι από τα Βόρεια να τον μαζέψει πιο εύκολα και να τον πετάξει στην καμινάδα μιας τυχερής. Ας κερδίσει το καλύτερο κορίτσι.

Michael Fassbender: Όλες οι γυναίκες που είδαν το Shame όχι για την σκηνοθεσία και το σενάριο, αλλά απλά γιατί ο Michael τα πετά όλα, έτρεξαν να πάρουν μελάνι και στείλουν ιδιόχειρη επιστολή για κερδίσουν την εύνοια του Άγιου Βασίλη. Κορίτσια, μπορείτε μόνο να ονειρεύεστε.

Ryan Lochte: Τι να δεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Κολύμβηση, τι άλλο; Ο Ryan είναι αρκετός λόγος για να εκτιμήσει μια γυναίκα το speedo μαγιό και φυσικά το άθλημα το Ryan. Άξιος συνεχιστής μιας μακράς παράδοσης, σχεδόν τόσο παλιάς όσο τα Χριστούγεννα.

Joe Manganiello: Ο άντρας που βάζει το κεφαλαίο Α στη λέξη αρρενωπότητα ήταν το πραγματικός γοης του Magic Mike και με άνεση μπορεί σχεδόν να σαγηνεύσει κάθε υναίκα στη γη. Υπάρχουν διαφωνίες ή να πάρω τον Άγιο Βασίλη να τον ρωτήσω για τα γράμματα σας;

David Beckham: Ποιος μπαμπάς 4 παιδιών, superstar αθλητής και ίσως ο πιο στυλάτος άντρας στον κόσμο είναι αντικείμενο φαντασίωσης για το γυναίκειο πληθυσμό; Μα φυσικά ο David Beckham, o dilf της θηλυκής καρδιάς. Αν δεν σας τον φέρει ο Άγιος πηγαίντε μέχρι τα H&M να πάρετε τη σειρά εσωρούχων για τα αγόρια. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να έχετε αυτή τη στιγμή.

Robert Pattinson: Καμία σύσταση δεν χρειάζεται ο super famous άντρας που απατήθηκε τη χρονιά που μας πέρασε, πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές ταινιών όλων των εποχών και στα 26 έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο όλο ακόμα και αν μερικοί δεν το ξέρουν. Robert κοντεύεις να γίνεις το πιο δημοφιλές σύνθημα μετά την παγκόσμια ειρήνη ανάμεσα στις γυναίκες.

Ryan Gosling: Η ταινία δεν έχει ποτέ σημασία όταν πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling. Μακριά από το πρότυπο της συμβατικής ομορφιάς, ο Ryan έχει κατάφερει να προσφέρει με την ύπαρξη του τέτοια χαρά στο γυναικείο πληθυσμό που μόνο με την αντίστοιχη λατρεία τους μπορούν να ανταποδώσουν τα κορίτσια. Ο Άγιος το ακούει αυτό;

Διαβάστε περισσότερα:
Celebrity «χόμπιτ»: Αυτοί είναι 11 πιο κοντοί άντρες του Hollywood
Τα λουκουμάκια του Hollywood:Αυτοί είναι οι νέοι άντρες που φαντασιώνονται όλες οι γυναίκες