Όταν η Αλίκη έκανε μόδα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του1982

Όταν η Αλίκη έκανε μόδα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του1982

Η εθνική σταρ ως μοντέλο 30 χρόνια πριν

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντα νέα και πάντα στο προσκήνιο της επικαιρότητας παρουσιάζει τα Χριστούγεννα του 1982 στο περιοδικό Γυναίκα προτάσεις μόδας για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Έτσι λοιπόν επιστρατεύεται το καλύτερο τιμ της εποχής, τα πιο λαμπερά φορέματα της ελληνικής υψηλής ραπτικής και το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό.
Η Αλίκη, μετά το διαζύγιο της από τον κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη, πιο όμορφη και πιο σέξι από ποτέ, είναι στα καλύτερα της. Κάνει επιτυχία στο θέατρο με την Εβίτα της, είναι ερωτευμένη με τον Βλάση Μπονάτσο και προτάσσει την θηλυκότητα της. Ανανεωμένη λοιπόν, παρουσιάζει ότι ήταν τότε η τελευταία λέξη της μόδας. Πολύτιμες πούλιες που δίνουν λάμψη στο μαύρο φόρεμα ,φουσκωτά μανίκια, βολάν με αστραφτερές ζώνες, διάφανο σιέλ με στόλισμα στα μαλλιά ,ταφτάδες και μεγάλους φιόγκους στο κορσάζ, κόκκινες δαντέλες με φουσκωτά μανίκια.

Η Αλίκη του 1982 τυλιγμένη με αστερόσκονη άφηνε υπονοούμενα, και ως γνωστό όταν η Αλίκη έκανε κάτι ,δεν ήταν ποτέ τυχαίο! Άλλωστε τέτοιες καριέρες ποτέ δεν είναι τυχαίες!