Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του γόη Λάκη Κομνηνού 43 χρόνια πριν!

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του γόη Λάκη Κομνηνού 43 χρόνια πριν!

Ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει για περιοδικό το 1970.

 

Ο Λάκης Κομνηνός γεννήθηκε το 1944. Ήταν για τον ελληνικό εμπορικό κινηματογράφο ο ζεν πρεμιέ που τα είχε όλα για να γοητεύει τις γυναίκες. Ωραίος και βίαιος αλλά με παιδική καρδιά! Ο ίδιος σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς γελούσε και έλεγε: Δεν είμαι σκληρός ούτε βίαιος, μια χαρά άνθρωπος είμαι!
Φιλόδοξος, εργατικός και θαρραλέος πρωταγωνιστής μιας και στα δύσκολα γυρίσματα των ταινιών του δεν χρησιμοποιούσε αντικαταστάτη. Η φωτογράφηση είναι από την εποχή που γύριζε την ταινία ''Οι γενναίοι του βορρά''.
Είναι μανιώδης ψαράς και υπέροχος καβαλάρης. Διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στον καλλιτεχνικό χώρο, κι όμως δεν είναι αθλητής, παρόλα αυτά ασκείται, ψαρεύει, κολυμπάει, πηγαίνει για κυνήγι, τρέχει με μηχανές .
Ο Λάκης Κομνηνός γύρισε 35 ταινίες, διατέλεσε διευθυντής στην δεύτερη κρατική τηλεόραση και ίδρυσε δική του εταιρία παραγωγής.
Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Μάνης. Απέχει ο ίδιος από την τηλεόραση και δηλώνει ότι: Δεν υπάρχουν προτάσεις στην τηλεόραση γιατί δεν υπάρχουν δουλειές. Τα τουρκικά σήριαλ είναι φτηνό προϊόν και γιαυτό αγοράζονται και προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση.
Όλοι έχουμε επηρεαστεί από την κρίση. Το θέμα είναι πως προσαρμόζεσαι και πως την διαχειρίζεσαι.