Δείτε σπάνιες φωτογραφίες με τις μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ και τα μωρά τους!

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες με τις μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ και  τα μωρά τους!

Σπάνια ντοκουμέντα όταν η Λάσκαρη, η Ναθαναήλ, η Βαλσάμη, η Καρέζη, η Αναλυτή και η Βουγιουκλάκη έγιναν μάνες.

Μιλάμε για τα είδωλα του ελληνικού σελιλόιντ, όταν οι σταρ ήταν στ' αλήθεια σταρ. Μ' αυτούς τους μύθους μεγαλώσαμε και ακόμα και σήμερα μ' αυτούς ονειρευόμαστε!
Η Κάκια Αναλυτή απέκτησε την μονάκριβη της κόρη Ζωή στο τέλος της δεκαετίας του πενήντα. Ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Ρηγόπουλο για μια ολόκληρη ζωή! Η Ζωή Ρηγοπούλου ακολούθησε και αυτή την πορεία των γονιών της. Έιναι ηθοποιός.


Η Ζωή Λάσκαρη το 1968 απέκτησε με τον πρώτο της σύζυγο Πέτρο Κουτουμάνο την κόρη τους Μάρθα. Η δήλωση της Λάσκαρη στην φωτογραφία αρκεί. Βρήκα τώρα τον δρόμο της ευτυχίας! Η Μάρθα μεγάλωσε , παντρεύτηκε τον αείμνηστο Βλάση Μπονάτσο και έχει και αυτή με την σειρά της μια κόρη την Ζένια.


Η Τζένη Καρέζη παντρεύτηκε το 1968 τον Κώστα Καζάκο και απέκτησε μαζί του ένα χρόνο αργότερα τον μοναχογιό τους Κωνσταντίνο. Η Τζένη θα πει: Εύχομαι σε όλες τις αναγνώστριες μια ευτυχία σαν την δική μου! Ο Κωνσταντίνος σήμερα ασχολείται με την μουσική και το θέατρο. Έχει μια κόρη, την Τζένη, από τον πρώτο του γάμο με την Τάνια Τρύπη και ένα γιο, τον Ιάσονα με την νέα του σύζυγο.


Το εθνικό μας μωρό, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1969! Κρατάει ακόμα την πρωτιά ως το πιο πολυφωτογραφημένο μωρό. Ο μονάκριβος γιος της Αλίκης και του Δημήτρη σπούδασε στην Αμερική οικονομικά και μουσική. Σήμερα διοργανώνει εκθέσεις στην μνήμη της μητέρας του και γράφει τα βιώματα του σε βιβλία.


Η πανέμορφη Έλενα Ναθαναήλ απέκτησε μια κόρη εκτός γάμου με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη. Το ότι έκανε παιδί εκτός γάμου για την εποχή, όπως και η Μαρινέλλα, θεωρήθηκε επαναστατικό. Η Ίνκα Τσαγκάρη είναι δημοσιογράφος.


Ο έρωτας του Ερρίκου Ανδρέου με την Νόρα Βαλσάμη κρατά από το τέλος της δεκαετίας του εξήντα. Το 1972 παντρεύτηκαν και τον επόμενο χρόνο απέκτησαν τον μονάκριβο γιο τους Ερρίκο.