Δείτε άγνωστες φωτογραφίες του πιο όμορφου Έλληνα ηθοποιού, του Άλκη Γιαννακά!

Δείτε άγνωστες φωτογραφίες του πιο όμορφου Έλληνα ηθοποιού, του  Άλκη Γιαννακά!

Μα πόση ομορφιά πια σε έναν άνθρωπο!

Ο Άλκης Γιαννακάς υπήρξε κατά γενική ομολογία ο πιο όμορφος αντρας του ελληνικού σινεμά . Ξεπετάχτηκε το 1962 όταν ο σκηνοθέτης Μανώλης Σκουλούδης έψαχνε ένα νέο παλικάρι να ενσαρκώσει τον ''πειρασμό'' στην ταινία ''ο Ντελικανής''. Το δεκαεπτάχρονο παλικάρι κέρδισε τον ρόλο ανάμεσα σε πάρα πολλούς υποψηφίους. Και το άστρο του έλαμψε. Το πιο εντυπωσιακό είναι η ομορφιά του, ομορφιά σπάνια και πολλοί μάλιστα έλεγαν εκείνη την εποχή ότι είναι ένας ζωντανός Ερμής ή ότι η ομορφιά του ήταν αντίστοιχη των ευρωπαίων σταρ όπως του Αλέν Ντελόν.
Το ύψος του 1,87, η έμφυτη λεβεντιά του στο βάδισμα και με ύφος αθώο αλλά ταυτόχρονα και τρομερά επικίνδυνο έκανε όλα τα κοριτσόπουλα να ριγούν στο πέρασμα του.
Ένα γερό καλοφτιαγμένο παιδί που ήξερε ήδη από τα δεκατρία του τι θα πει έρωτας και τι θα πει γυναίκα. Ζήτησε από τον πατέρα του να τον στείλει στα χιόνια της Σιάτιστας να τελειώσει το γυμνάσιο εκεί, με 400 δραχμές τον μήνα, για νοίκι , φαγητό και τα τσιγάρα του, γιατί κάπνιζε από τότε πολύ και αργότερα ακόμα περισσότερο και καμιά σχολική πειθαρχία δεν μπόρεσε να του περιορίσει την κακιά συνήθεια. Στην Αθήνα θα κάνει καλές και κακές συναναστροφές.
Ήταν πολύ ατίθασος. Τα γυρίσματα του ''Ντελικανή'', ήταν εξαντλητικά. Τον έστελναν να ξεκουραστεί και αυτός πηδούσε από τα παράθυρα, καβαλούσε μηχανές, χανόταν και εμφανιζόταν την άλλη μέρα. Μάλιστα έτρεχε τόσο πολύ με την μηχανή που ξεσηκωνόταν όλη η τροχαία να τον κυνηγήσει. Ένας άνθρωπος που δεν έμπαινε σε καλούπια, δημιουργούσε προβλήματα στα γυρίσματα με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να βγαίνουν εκτός χρόνου γυρισμάτων, δηλαδή πολλά χαμένα χρήματα για τους παραγωγούς.
Ήταν δύσκολο να δαμάσει το θηρίο που κρυβόταν μέσα του. Τα νεύρα, τον αυθορμητισμό, την ευαισθησία και την περηφάνια του. Τα ξεσπάσματα του ήταν τόσο έντονα, οι τρέλες του τόσο απρόβλεπτες. Μια ζωή γεμάτη δράκους και βασιλοπούλες. Ένας επαναστάτης. Από την άλλη όμως ήταν ένα παιδί, ο κλασικός νεαρός Έλληνας που αγαπούσε την οικογένεια του, ο καλός αδελφός και ο ευγενικός φίλος.
Στα μέσα του '80 αποτραβήχτηκε από την δημοσιότητα για να ζήσει στον δικό του προσωπικό κόσμο. Κατάφερε όμως να αφήσει πολύ έντονο το στίγμα του.