Απόκριες 1987: Η Πρωτοψάλτη ντύνεται πειρατής και η Βέρα Κρούσκα λαγουδάκι του playboy!

Απόκριες 1987: Η Πρωτοψάλτη ντύνεται πειρατής και η Βέρα Κρούσκα λαγουδάκι του playboy!

Μεταμφιέσεις που προτιμούσαν για τις απόκριες

 

Στις 18 Φεβρουαρίου του 1987 το περιοδικό ''Εικόνες'' προσκαλεί αγαπημένους καλλιτέχνες να φωτογραφηθούν με αποκριάτικες στολές σε ρόλους που προτιμούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό τόσο για τις επιλογές τους, όσο και στην ίδια την μεταμφίεση. Μάλιστα κάποιους δυσκολεύεσαι να τους αναγνωρίσεις.
Η Βέρα Κρούσκα ντύνεται λαγουδάκι του Playboy... για να είναι πιο κοντά στην επομένη γιορτή, το Πάσχα.
Ο Βλάσης Μπονάτσος, αγνώριστος, προτίμησε να ντυθεί κλόουν. Ήταν πάντα παιχνιδιάρης και χιουμορίστας. Και όπως είχε δηλώσει:- Ντύθηκα κλόουν για ένα πιο χαρούμενο αύριο... με γέλιο και αισιοδοξία.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προτίμησε να ντυθεί πειρατής, γιατί της αρέσουν οι ανταρσίες και οι αταξίες.
Η χορεύτρια Ολια Στεφανίδου έγινε ροζ πάνθηρας γιατί συνδυάζει την κίνηση με την μυστικοπάθεια του ήρωα.
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας με τον Τόλη Πολάτο είχαν ντυθεί Δον Κιχώτης και Σάντσο αντίστοιχα. Είχαν κοινό όνειρο να παίξουν αυτούς τους ρόλους.
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου προτίμησε να ντυθεί γυναίκα στο διάστημα, γιατί της αρέσει η αντίδραση και η επανάσταση που μπορεί να την στείλει στο... διάστημα.
Η Πωλίνα ντύθηκε γυναίκα αράχνη γιατί της αρέσει να τους έχει όλους στα δίχτυα της μέχρι να κάνει το τελικό ξεκαθάρισμα.
Και τέλος ο ανατρεπτικός και αγαπημένος ροκάς, ο Σάκης Μπουλάς υποδύθηκε την κοκκινοσκουφίτσα γιατί ήταν το καλύτερο παιδικό του παραμύθι.
Καλές αποκριές!