To iPad πάει ένα βήμα πίσω

To iPad πάει ένα βήμα πίσω

Η κλασική τυπογραφία δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας, και αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι στην Apple ξέρουν καλά. Γι' αυτό κυκλοφόρησαν το Typescreen.

Η διάσημη ταμπλέτα της Apple έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, είτε μας χρησιμεύει είτε όχι ιδιαίτερα, και πλέον το iPad αποτελεί το αξεσουάρ-φετίχ του κάθε συνειδητοποιημένου gadget-άκια. Τι γίνεται όμως με αυτούς που ακόμα δεν μπορούν να συνηθίσουν τις οθόνες αφής και τα μικροσκοπικά τους εικονίδια σε συνδυασμό με τα μεγάλα τους δάχτυλα και την όποια αδεξιότητα τους διακρίνει; Ή για αυτούς που, όσο κι αν αγαπούν την τεχνολογία, πάντα θα νοσταλγούν το design, την απλότητα και τη διαχρονική κλάση της κλασικής γραφομηχανής;

Κανένα πρόβλημα. Τα μυαλά της εταιρείας Spinning Hat σκέφτηκαν και τις δύο αυτές κατηγορίες ανθρώπων και έπειτα από 16 μήνες έρευνας και σχεδιασμού, δημιούργησαν το Typescreen. Πρόκειται για μια ρετρό γραφομηχανή πάνω στην οποία εφαρμόζεται το iPad (και τα δύο μοντέλα) και σας βοηθά να πληκτρολογείτε ότι θέλετε πάνω στην ταμπλέτα, με το πάτημα όμως των πλήκτρων της γραφομηχανής. Είναι επίσημα αναγνωρισμένο ως προϊόν της Apple και συνδυάζει ιδανικά τη νέα τεχνολογία με την vintage αισθητική. Ούτως ή άλλως, και τα δύο αντικείμενα, η γραφομηχανή και το iPad, αποτέλεσαν καινοτόμες εφευρέσεις για την εποχή τους και άφησαν το στίγμα τους –με το iPad να έχει πολύ μέλλον ακόμα μπροστά του. Τι καλύτερο λοιπόν, από έναν συνδυασμό των δυο τους.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία για το δικό σας Typescreen εδώ.