Please...smile: Τα 4 καλύτερα apps για να βγάζεις επιτυχημένες selfies

Ερμιόνη Σαρρή
Please...smile: Τα 4 καλύτερα apps για να βγάζεις επιτυχημένες selfies

Ένα κλικ και όλα... αλλάζουν

Η λέξη selfie κυριαρχεί πλέον στις ζωές μας. Περπατάς στο δρόμο και βλέπεις τις παρέες να προσπαθούν να βγάλουν επιτυχημένες selfies ενώ και εσύ η ίδια δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις απαθανατίσει τον εαυτό σου σε στιγμές άπειρου κάλλους με το κινητό σου και μόνο. Εννοείται, πως θα ενημερώσεις τους διαδικτυακούς σου φίλους για το νέο σου κούρεμα ή απλά θα μοιραστείς μαζί τους το... mood της ημέρας.

Τα παρακάτω apps, λοιπόν, θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα από εδώ και πέρα, αφού μόνο με ένα download οι selfies σου θα γίνουν... ακαταμάχητες. Ναι ναι τα likes θα πέσουν βροχή και οι φίλοι σου δε θα σταματήσουν να σε εκθειάζουν μέσω των σχολίων τους. Αυτός δεν είναι άλλωστε και ο σκοπός σου;

Aviatory Photo Editor: Το συγκεκριμένο app μπορεί με ένα κλικ και μόνο να σου χαρίσει λευκότερο χαμόγελο και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Περιέχει 12 φίλτρα με τα οποία μπορείς να επεξεργαστείς τα χρώματα της φωτογραφίας σου και φυσικά σου δίνει τη δυνατότητα να κολλήσεις και μερικά... αυτοκόλλητα με έξυπνα μηνύματα. Το κατεβάζεις ήδη ή είναι η ιδέα μας;

FaceTune: Μία αισθητικός στο κινητό σου θα λέγαμε εμείς, αφού η εφαρμογή αυτή κάνει θαύματα. Αφαιρεί τις ατέλειες από την επιδερμίδα σου, τονίζει τα ζυγωματικά σου και σβήνει κάθε ενοχλητική τριχούλα που δεν έχει θέση στο πρόσωπό σου (αν το ραντεβού στην αισθητικό αργεί ακόμα). Ακόμη και το μακιγιάζ σου μπορεί να αλλάξει και φυσικά εσύ να βγεις στα social media πιο φρέσκια από ποτέ!

Cam me: Το app που παίρνει το ρόλο ενός φωτογράφου και αφήνει τα χέρια σου... ελεύθερα. Εσύ μπορείς να παίρνεις τις γκριμάτσες και τις στάσεις που θες και η εφαρμογή με μία και μόνο κίνηση του χεριού σου να σε απαθανατίζει. Πες αντίο, λοιπόν, στον... καθρέφτη!

Perfect365: Μα πώς ήταν δυνατόν να μη σου αναφέρουμε την αγαπημένη εφαρμογή της Kim Kardashian. Το απόλυτο makeover, λοιπόν, κρύβεται μέσα στο κινητό σου. Αν, για παράδειγμα, χθες το βράδυ ξενύχτισες αλλά δε θες οι διαδικτυακοί σου φίλοι να σε κατηγορήσουν για μαύρους κύκλους, το app αυτό θα σε σώσει. Να μην ξεχάσουμε να σου πούμε, πως έχεις και διάφορες επιλογές όσον αφορά το μακιγιάζ σου, αφού μπορείς να αλλάξεις το χρώμα του κραγιόν σου ή να τονίσεις λίγο τις βλεφαρίδες σου με περισσότερη μάσκαρα. Η λύση, λοιπόν, για το hangover βρέθηκε!

Διαβάστε ακόμα:

Τo top 6 των app που πρέπει να έχει κατεβάσει κάθε γυναίκα που σέβεται... τη μόδα

Μήπως είσαι εθισμένη στα... social media: Δες τα πιο συχνά σημάδια