Παραδέξου το! 4 πράγματα που σε φρικάρουν αφάνταστα μέσα στα social media

Ερμιόνη Σαρρή
Παραδέξου το! 4 πράγματα που σε φρικάρουν αφάνταστα μέσα στα social media

Ειδικά το 1ο σε κάνει... έξαλλη!

Ήρθε η ώρα να πούμε μερικές αλήθειες. Κακά τα ψέματα, υπάρχουν στιγμές που χαζεύεις αμέριμνη, ηρεμότατη και ξέγνοιαστη μέσα στα social media και ξαφνικά θες να ουρλιάξεις. Αν είσαι μία κοπέλα σαν και εμένα, το πιο πιθανόν είναι να πληκτρολογήσεις τον αριθμό της κολλητής σου σε έξαλλη κατάσταση ή να κάνεις ένα print screen και να ξεκινήσετε να ανταλλάσσετε μηνυματάκια.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι στιγμές αυτές που μας φρικάρουν όλες μας μέσα στα social media:

1. Η πρώτη φωτό του πρώην με το νέο έτερον ήμισυ: Για να είμαστε ειλικρινείς, όσο όμορφη και να είναι η ΄΄επόμενη΄΄ εμείς δε θα το δεχτούμε ποτέ. Το έχει το φύλο μας, βρε παιδί μου. Κάποιο ψεγάδι θα της βρούμε και εν τέλει θα γίνουμε έξαλλες και με αυτόν που είχε το θράσος να ποστάρει φωτογραφία με μία άλλη.

2. Η «κακή» φωτό που σε έκαναν tag: Εσύ επεξεργάζεσαι με τις ώρες τις φωτογραφίες σου, ψάχνεις την κατάλληλη για να μπει ως φωτογραφία προφίλ και έρχεται ξαφνικά στον τοίχο σου αυτή που δεν ήθελες να δεις ποτέ. Μία παλιά σου συμμαθήτρια είπε να θυμηθεί τις παλιές καλές στιγμές του σχολείου –τότε που το φρύδι σου ήταν πυκνότατο- και αποφάσισε να σας διασύρει όλους. Καλά δε μιλάμε για αυτές που ποστάρουν μερικά μαγαζιά από parties και στις μισές είσαι με κλειστά μάτια και στις άλλες φαίνεται το προγούλι. Εκεί γίνεσαι κόκκινη από το κακό σου.

3. Η δηθενιά: Μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι και το homepage μας θα γεμίσει με Μύκονο, ας το αναφέρουμε. Η Μύκονος είναι πανέμορφο νησί, με παραλίες που δε θα δεις σε πολλά μέρη γιατί τόση... δηθενιά από μερικούς; Και εσύ δε γίνεσαι έξαλλη με φωτός που δείχνουν μία άλλη ζωή από αυτή που πραγματικά ζεις. Ακριβές τσάντες, check in στα πιο in beach bars και φυσικά σαμπάνια στην παραλία. Omg!

4. Τα (υπερβολικά) ερωτευμένα ζευγαράκια: Και εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν κάναμε τις ζωές μας άλμπουμ στο facebook. Ας δώσουμε πια ένας τέλος σε όλα αυτά τα γλυκανάλατα shares και ας ερωτευτούμε μακριά από τα homepages.

Διάβασε ακόμα:

Συνηθίζει να απαντά με «ha ha» στα μηνύματά σου; Οι επιστήμονες έχουν κάτι να σου πουν...

3 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να περιμένεις για να του κάνεις friend request