Το Facebook αλλάζει και η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο απλή (και συναρπαστική)

Ερμιόνη Σαρρή
Το Facebook αλλάζει και η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο απλή (και συναρπαστική)

Η λέξη που πρέπει να συγκρατήσεις είναι τα «bots»

Και ναι το messenger του facebook αλλάζει ξανά. Και ενώ αρχικά στη σκέψη της ανανέωσής τους μας έπιασε ένας μικρός πανικός, έχουμε να σου πούμε πως τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα. Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως εμείς πειστήκαμε πως το messenger θα γίνει το «εργαλείο» για όλες μας τις δουλειές. Ακόμα και τις αρκετά φορτωμένες ημέρες, που δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε τηλέφωνο ή έχουμε βαρεθεί να είμαστε σε αναμονή (π.χ η κλήση σας είναι σε αναμονή, παρακαλώ περιμένετε) το facebook θα είναι εκεί για εμάς.

Ο Mark Zuckerberg φέρνει στην καθημερινότητά μας τα bots. Μέσα, λοιπόν, από τα bots θα μπορούμε ανά πάσα στιγμή να κλείνουμε ένα τραπέζι στο αγαπημένο μας εστιατόριο, δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο μίας πόλης ή ακόμα και να παραγγείλουμε... delivery. Αυτό το τελευταίο πολύ μας άρεσε, για να είμαστε ειλικρινείς. Άλλη χάρη είναι να είσαι ξαπλωμένη στον καναπέ, να στέλνεις μήνυμα και ξαφνικά ο ντελιβεράς να σου χτυπάει το... κουδούνι. Ακούγεται σχεδόν... «δαιμόνιο».

facebook bots 35665

Και τώρα μπορείς να παραδεχτείς πως στο μέλλον θα γίνεις ακόμα πιο addicted στο facebook messenger. Τι άλλο λες να δούμε από τα social media;

Διάβασε ακόμα:

5 τύποι social media ζευγαριών που πραγματικά αντιπαθούμε!

5 πράγματα που πρέπει να αλλάξεις στη σχέση σου με το κινητό σου