Βράχηκε το κινητό σου; Δες τι πρέπει να κάνεις (πριν βάλεις τις φωνές)

Ερμιόνη Σαρρή
Βράχηκε το κινητό σου; Δες τι πρέπει να κάνεις (πριν βάλεις τις φωνές)

Μην αγχώνεσαι και μη φέρνεις την καταστροφή. Σου έχουμε τη λύση (και δεν είναι το ρύζι)

Και εκεί που πίνεις αμέριμνη το καφεδάκι σου, τσουπ πέφτει ένα ποτήρι με νερό πάνω στο τραπέζι και παθαίνεις απανωτά καρδιακά βλέποντας το κινητό σου να είναι πιο βρεγμένο από ποτέ.

Δε θα μιλήσουμε για τις στιγμές που έχεις περάσει κατά καιρούς αντικρίζοντας το κινητό σου να πέφτει μέσα στην τουαλέτα. Άουτς και ξανά άουτς. Αν και δε σου ευχόμαστε να πάθεις ξανά τέτοιο κακό, σου απαριθμούμε μία μία τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις σε αυτές τις δύσκολες και με αρκετό πανικό στιγμές.

phone splash 713a6

1. Απενεργοποίησε το κινητό σου αμέσως.

2. Τοποθέτησε το μέσα σε άμμο για γάτες: Μπορεί μέχρι τώρα να ήξερες πως την υγρασία από το νερό θα τραβήξει το ρύζι, αλλά οι ειδικοί λένε πως η άμμος είναι πολύ πιο αποτελεσματική.

3. Περίμενε τουλάχιστον 24 ώρες πριν το ενεργοποιήσεις ξανά: Αν μπορείς, καλύτερα κράτησε για δύο ημέρες περίπου κλειστό. Δες το σαν detox!

Το site Gazelle έκανε ολόκληρη έρευνα για τα προιόντα που τραβούν την υγρασία και από τα 9 πιο συνηθισμένα, η άμμος για τις γάτες είναι η καλύτερη(εννοείται πως δε θα έχει χρησιμοποιηθεί). Στη δεύτερη θέση υπάρχει το κουσκούς

Διάβασε ακόμα:

5 πράγματα που πρέπει να αλλάξεις στη σχέση σου με το κινητό σου