Η «ατάλαντη» Kim Kardashian έβγαλε 45 εκατομμύρια δολάρια από το online παιχνίδι της

Η «ατάλαντη» Kim Kardashian έβγαλε 45 εκατομμύρια δολάρια από το online παιχνίδι της

Η σταρ είναι το νέο εξώφυλλο του Forbes και τα λέει έξω από τα δόντια στους επικριτές της

Η Kim Kardashian είναι το πρόσωπο που επιλέχθηκε για να κοσμήσει το νέο εξώφυλλο του περιοδικιού Forbes και ο λόγος είναι η πάρα πολύ επιτυχημένη εφαρμογή της.

45 ολόκληρα εκατομμύρια έβγαλε από το "Kim Kardashian: Hollywood" η reality star και σίγουρα γι' αυτό ένα cover story της αξίζει. Η ίδια, μάλιστα, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram το εξώφυλλό της, κάνοντας ένα καυστικό σχόλιο για εκείνους που την κακολογούν. "Τόσο τεράστια τιμή που είμαι στο εξώφυλλο του Forbes! Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ πως θα συνέβαινε αυτό και ξέρω πως ο μπαμπάς μου θα ήταν περήφανος. #ΌχιΚιΆσχημαΓιαΈναΚορίτσιΧωρίςΤαλέντο".

Δες επίσης:

Το FLAWLESS σύνολο της Beyoncé από τον τελικό του Wimbledon και πού θα το βρεις

https://www.instagram.com/p/p

Μάλιστα, στη συνέντευξή της, η Kim λέει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στο παιχνίδι της και πως έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Διαλέγει ένα-ένα κάθε outfit, κάθε στυλ μακιγιάζ, χτένισμα, ή ακόμη και απόχρωση επιδερμίδας για τους χαρακτήρες, ενώ με το που σκέφτεται να φορέσει, στην πραγματική της ζωή, ένα νέο outfit, όπως ένα bikini, αμέσως ειδοποιεί τους υπεύθυνους του παιχνιδιού, για να το σχεδιάσουν!

"Είναι πολύ διασκεδαστικός για εμένα (ο χώρος της τεχνολογίας). Τώρα βγάζω τα Kimojis και την εφαρμογή και όλες αυτές τις νέες ιδέες. Δε νομίζω πως θα σταματήσω κάπου", αναφέρει.

Όχι κι άσχημα για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο...