Κάντε "Like" και στη πραγματική ζωή

Κάντε "Like" και στη πραγματική ζωή

Μια πρωτότυπη σφραγίδα που θα σας επιτρέπει να κάνετε "Like" σε ότι, τρισδιάστατο, υπάρχει γύρω σας.

Το Facebook μπορεί να δημιούργησε πολλές νέες τάσεις και εμμονές, σίγουρα όμως καμία δεν ξεπερνά τη μανία με το κουμπί-φετίχ "Like". Κάθε τι που ανεβάζουμε στον "τοίχο" μας, έχουμε κατά βάθος τη κρυφή αγωνία αν θα καταφέρει να κερδίσει αρκετά likes ώστε να νιώσουμε περήφανοι για την επιλογή/γούστο/χιούμορ μας κλπ. Ψυχαναγκασμός; Ίσως. Αρρώστια της σύγχρονης διαδικτυακής εποχής; Σίγουρα.

Γιατί όμως να περιορίζεστε στο διαδίκτυο και στο Facebook, όταν πλέον μπορείτε να κάνετε "Like" σε κάθε επιφάνεια που υπάρχει γύρω σας, από χαρτιά μέχρι σημεία του ανθρώπινου σώματος;

Ένα νέο σετ σφραγίδων σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αποτυπώσετε την άποψή σας σε οτιδήποτε υπάρχει γύρω σας, στον αληθινό κόσμο. Το ακόμα καλύτερο είναι πως, εκτός από την σφραγίδα "Like", το σετ περιλαμβάνει και μια σφραγίδα "Dislike", το κουμπί δηλαδή που περιμέναμε τόσο καιρό να δημιουγήσει το Facebook και ακόμα δεν μας έχει κάνει τη χάρη.

Έτσι, από δω και πέρα, μπορείτε να σταμπάρετε με τη γνώμη σας οτιδήποτε. Αναφορά για τη δουλειά; Dislike! Το πακέτο DVD με την τελευταία season του Lost; Dislike! Κλήση από την Δημοτική Αστυνομία; Dislike! Εισιτήρια για τριήμερο στη Σαντορίνη; Like! Το χέρι του αγαπημένου σας; Like!

Μπορείτε να τις παραγγείλετε από εδώ.