Το Star Wars παίρνει σάρκα και οστά

Το Star Wars παίρνει σάρκα και οστά

Ή, για να το θέσουμε πιο σωστά, καλώδια και κυκλώματα.

Μπορεί η επική sci-fi εξαλογία του Star Wars από τον George Lucas να μην θεωρείται η κατ' εξοχήν αγαπημένη ταινία των γυναικών, εμείς όμως δηλώνουμε παθιασμένοι φαν και οφείλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα νέο gadget που μας φέρνει λίγο πιο κοντά στον φανταστικό κόσμο του Πολέμου των Άστρων.

Για την ακρίβεια ο ορισμός «gadget» δεν είναι αρκετός για να περιγράψει αυτή την υπέροχη συσκευή. Ο R2-D2, το πανέξυπνο ρομπότ από την εξαλογία του Star Wars και πιστός σύντροφος του Luke Skywalker, συναρμολογήθηκε στην πραγματικότητα και σε φυσικό μέγεθος από την εταιρία Nikko, με μοναδικό του σκοπό τη διασκέδασή μας.

Πρόκειται για ένα πραγματικό ρομπότ, πιστή ρεπλίκα του R2-D2, το οποίο ο χρήστης κατευθύνει με το ειδικό τηλεχειριστήριο που έχει το σχήμα του Millennium Falcon (του διαστημικού σκάφους του Han -Harrison Ford- Solo), και διαθέτει ενσωματωμένο DVD player, MP3 player, συνδέεται με Play Station 3 και διαθέτει θύρες USB για σύνδεση με φωτογραφικές μηχανές και κάμερες. Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, το δαιμόνιο ρομπότ βγάζει όλους τους αυθεντικούς ήχους του R2-D2 από την ταινία και μπορεί να σας ακολουθεί μέσα στο σπίτι με μια μόνο εντολή σας.

Ναι, είναι πανάκριβο (κοστίζει γύρω στα 3.500 ευρώ), ναι είναι κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, ναι μπορεί να μην είναι κάτι που να μας είναι απαραίτητο, αλλά είναι ο R2-D2 και απλώς δεν γίνεται να μην τον λατρεύουμε και να θέλουμε απεγνωσμένα να τον αποκτήσουμε.