E-pad femme: Τεχνολογία μόνο για γυναίκες!

E-pad femme: Τεχνολογία μόνο για γυναίκες!

Σεξιστικό ή σωτήριο; Ιδού η απορία...

Ορμώμενη από την πεποίθηση ότι εμείς οι γυναίκες δεν τα πάμε πολύ καλά με την τεχνολογία και μπερδευόμαστε συνεχώς όταν προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε το το iPad ή τα Android tablets, η εταιρεία Eurostar λάνσαρε το ePad Femme, ένα tablet μόνο για γυναίκες.

Με οθόνη 8 ίντσες, συνδέεται στο internet μέσω Wi-Fi, το λειτουργικό του είναι ένα customized Android 4.0 και διαθέτει μνήμη στα 16GB. Οι μόνες προεγκατεστημένες εφαρμογές του περιλαμβάνουν: Γιόγκα, μαγειρική, μετρητές μεγέθους ρούχων και .... αυτά. Με στόχο κυρίως γυναίκες της Μέσης Ανατολής, μάλλον δεν μας αρέσει σαν ιδέα. Βloggers από τον Αραβικό κόσμο ήδη κατακρίνουν και σνομπάρουν δημόσια το κοριτσίστικο tablet περιορισμένων δυνατοτήτων τονίζοντας πως τους φαίνεται γελοίο κάποιος να τις θεωρεί εξίσου περιορισμένων δυνατοτήτων τη στιγμή που χρησιμοποιούν κάθε μέσο τεχνολογίας το ίδιο καλά ή και καλύτερα συχνά από έναν άντρα.

H εταιρεία Eurostar Group πάντως συνεχίζει να υποστιρίζει πως το προϊόν της δεν είναι σεξιστικό, αλλά ειδικού ενδιαφέροντος... Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:


Απίστευτο: To πρώτο διάφανο κινητό! (video)


Ακουστικά κόσμημα, αξίας 23.000 ευρώ!