Ο καθρέφτης των celebrities σε ένα δωμάτιο δίπλα σας

Ο καθρέφτης των celebrities σε ένα δωμάτιο δίπλα σας

Την επόμενη φορά που θα κοιταχτείτε σε αυτόν, ετοιμαστείτε να δώσετε και μια μικρή συνέντευξη.

Κανένας δεν δείχνει ωραίος μόλις σηκώνεται το πρωί, είτε μιλάμε για top models είτε για το κορίτσι της διπλανής πόρτας, και αποφεύγουμε να κοιτάξουμε τον καθρέφτη πριν γίνουμε λίγο άνθρωποι. Επίσης, όταν ετοιμαζόμαστε για τη βραδινή μας έξοδο, όλοι μας ρίχνουμε μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη, είτε για να διορθώσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, είτε για να πούμε απλώς ένα «φτου σου κούκλα μου», έτσι, για να πάει καλά η βραδιά.

Με αυτόν τον καθρέφτη όμως, και στις δύο περιπτώσεις -αλλά και κάθε φορά που θα αντικρίζουμε το είδωλό μας- η διάθεση μας θα φτιάχνει αυτόματα, όπως και αν είμαστε. Γιατί, αν έχεις μια σειρά από δεκάδες μικρόφωνα γύρω σου να περιμένουν για μια σου δήλωση, ένα χαμόγελο, μια ατάκα, όπως και να το κάνεις, σε κάνει να νιώθεις σημαντικός.

Ονομάζεται Press Conference Mirror (προφανώς) και υπόσχεται να σας δώσει λίγο από το glamour της ζωής των celebrities, ακόμα κι αν είστε με την τσίμπλα στο μάτι. Στην περίπτωση που είστε ήδη celebrity, τόσο το καλύτερο, μπορείτε να κάνετε και πρόβες.

Μπορείτε να τον παραγγείλετε από εδώ.