Μία συγκινητική ιστορία αγάπης: αγοράστε ένα λουράκι και σώστε τη ζωή του Geppetto

Μία συγκινητική ιστορία αγάπης: αγοράστε ένα λουράκι και σώστε τη ζωή του Geppetto

H Ippolito σχεδιάζει τα πιο όμορφα λουράκια για να σώσει τη ζωή του αγαπημένου της σκύλου.

O Geppetto σε περιμένει σχεδόν πάντα στην πόρτα του ippolitoshowroom στη Βουλής 38. Είναι ο σκύλος της σχεδιάστριας του ippolito, Παυλίνας. Ο Geppetto αγαπά να παίζει με κομμάτια δέρματος, είναι πολύ φιλικός, θέλει πάντα τα χάδια και την προσοχή σου και όπως όλα τα κατοικίδια είναι πολύτιμος και αναντικατάστατος.

Πριν από μια εβδομάδα, ο Geppetto διαγνώστηκε με Καλαζάρ, σε αρκετά υψηλό βαθμό, 1/1600. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, το Καλαζάρ (γνωστή και ως λεϊσμανίαση) είναι μια ασθένεια που μπορεί να επιφέρει τον θάνατο σε σκυλάκια και γατάκια. Όλα ξεκινούν από το τυχαίο τσίμπημα μιας μολυσμένης από τον ιό σκνίπας, που στη συνέχεια καταλύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα διαλύοντάς το μέχρι το τέλος.

Στην περίπτωση του Geppeto, η κατάσταση μπορεί να γίνει αναστρέψιμη. Πρέπει να ακολουθήσει μια θεραπεία για ένα περίπου μήνα, και να πάρει πολύ αγάπη. Οι πιθανότητες ανάρρωσης του Geppetto μπορούν να ξεπεράσουν έτσι ακόμα και το 90% .

Το μεγάλο ποσό που απαιτείται για την θεραπεία, έβαλε την ιδιοκτήτριά του σε πολλές σκέψεις, και την έφερε σε μια μικρή (χρηματική) απόγνωση. Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό, για τον Geppetto και για όλα τα σκυλάκια σε παρόμοια κατάσταση.

Η σειρά Ιppolito Loves Geppetto αποτελείται από 60 δερμάτινα λουράκια για σκυλάκια και γατάκια αφιερωμένα στην παντοτινή, φιλοζωική αγάπη. Το κάθε χειροποίητο, δερμάτινο λουράκι πωλείται στην συμβολική τιμή των 17 ευρώ τα οποία πέρα από το ποσό κατασκευής, θα δίνονται απευθείας στο ποσό θεραπείας τουGeppetto.

Η σειρά Ippolito Loves Geppetto θα συνεχίσει να βοηθά σκυλάκια που έχουν ανάγκη από θεραπεία για τη νόσο Καλαζάρ, δίνοντας πάντα το μεγαλύτερο ποσοστό από τις πωλήσεις των αξεσουάρ για ζωάκια στο σκοπό αυτό.

Τα 60 χειροποίητα, δερμάτινα συλλεκτικά λουράκια βρίσκονται από σήμερα στο showroom ippolito, Βουλής 38.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαστάσεις, και 8 χρώματα και να χαρίσετε πολύ αγάπη με κάθε σας αγορά.

Ο Geppetto σας ευχαριστεί προκαταβολικά!
Διαβάστε επίσης:

Μία συγκινητική ιστορία αγάπης: δείτε το σκύλο που έχασε τη σύντροφό του και στέκεται ακίνητος στο άψυχο κορμί της (βίντεο)

Δυο δυο στο τηγάνι δυο δυο

Lucky: μια σκυλίτσα ντετέκτιβ

Πώς είναι η καθημερινότητα της γάτας του Karl Lagerfeld;