Οι οικολόγοι του Hollywood: Πώς εκδηλώνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το περιβάλλον;

Οι οικολόγοι του Hollywood: Πώς εκδηλώνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το περιβάλλον;

Γιατί ευτυχώς μερικοί είναι συνειδητοποιημένοι και έχουν ευαισθησίες

Πέραν από τους celebrities που ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα πλουτίσουν για να πάρουν νέα σπίτια, ρούχα και αμάξια, υπάρχουν και μερικοί που είναι αρκετά συνειδητοποιημένοι και δίνουν το καλό παράδειγμα. Η ευαίσθητη πλευρά τους βγαίνει στην επιφάνεια υπέρ του περιβάλλοντος. Δεν είναι τόσο οι δωρεές που κάνουν, αλλά το κυριότερο είναι ότι αποτελούν πρότυπο. Χιλιάδες άνθρωποι αντιγράφουν τις συμπεριφορές και τις κινήσεις των αγαπημένων τους celebrities.


Πάμε να δούμε μερικούς από τους διάσημους που αγαπούν το περιβάλλον και το αποδεικνύουν έμπρακτα:


Brad Pitt: Όλοι θυμόμαστε τον τυφώνα Κατρίνα, που έπληξε τη Νέα Ορλεάνη στα μέσα του 2005. Από τότε, λοιπόν, ο γόης του Hollywood δωρίζει μεγάλα ποσά για την αναγέννηση της περιοχής. Έχει ξοδέψει πάνω από 5 εκ. δολάρια.


Hayden Panettiere: Μπορεί να είναι νεαρής ηλικίας αλλά είναι πολύ ευαισθητοποιημένη. Το 2008 μαζί με άλλους ακτιβιστές, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για το κυνήγι δελφινιών από Ιάπωνες ψαράδες. Επίσης, η Hayden έχει στείλει στον πρέσβη της Νορβηγίας μια επιστολή διαμαρτυρίας για το συνεχές κυνήγι φαλαινών


Sting: Ο τραγουδιστής εργάζεται σκληρά υπέρ του περιβάλλοντος. Ο Sting δημιούργησε το Ίδρυμα Rainforest με τη σύζυγό του, Trudi Styler και εργάζεται με σκοπό να εκπαιδεύσει τον κόσμο σχετικά με τις επιπτώσεις της αποψίλωσης των δασών.


Βeyonce- Jay Z: Το διάσημο ζεύγος, μετά τους Brangelina, θεωρείται ένα από τα πιο ευαισθητοποιημένα. Δαπανά αρκετά χρήματα για καθαρισμό του νερού και δημιουργία πόσιμου σε πολλές φτωχές περιοχές. Επιπλέον, στέλνει χρήματα για να αποκτήσουν τρόφιμα τριτοκοσμικές χώρες


Leonardo DiCaprio: Ο όμορφος ξανθός γόης οδηγεί υβριδικό αυτοκίνητο και καταναλώνει ηλιακή ενέργεια στα σπίτια του. Το ντοκιμαντέρ 11η Ώρα συντάχθηκε εξ ολοκλήρου από τον ίδιο, με σκοπό να καταλάβουν οι άνθρωποι τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον.


Natalie Portman: Μία από τις πιο ευαισθητοποιημένες star. Eίναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων. Η ίδια σχεδίασε μια vegan σειρά παπουτσιών, τα έσοδα των οποίων πήγαν στη σωτηρία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, έχει γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ στη Ρουάντα για την εξαφάνιση των γοριλών. Τέλος, η Natalie είναι υποστηρικτής ενός ιδρύματος , το οποίο προσφέρει οικονομική βοήθεια σε φτωχές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Miranda Kerr- Jessica Alba- Danni Minogue: Σας συμβουλεύουν πώς μπορείτε να σώσετε τον πλανήτη

Αυτές είναι οι σημαντικότερες πηγές πρασίνου, για περίπατο στην Αθήνα!

Oι καλύτερες λαϊκές αγορές βιολογικών προϊόντων στην Αττική