Sandwichbike: Ξύλινο, οικολογικό, στιλάτο ποδήλατο που έρχεται σε μία κούτα!

Sandwichbike: Ξύλινο, οικολογικό, στιλάτο ποδήλατο που έρχεται σε μία κούτα!

Συναρμολογείται πανεύκολα. Δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο

Το Sandwichbike σχεδιάστηκε για πρώτη φορά το 2006, στο Άμστερνταμ από την εταιρεία The Pedalfactory. Είναι ξύλινο και συσκευάζεται σε ένα κουτί το οποία λαμβάνουν οι αγοραστές μέσω ταχυδρομείου. Είναι μια μικρή χάρτινη κούτα με περίπου 50 κομμάτια που πρέπει να συναρμολογήσουν οι ίδιοι.

Το γραφείο βιομηχανικού σχεδιασμού Bleijh είχε αυτή τν ευφάνταση ιδέα, με σκοπό όλα τα εξαρτήματα να είναι ανακυκλώσιμα και οικολογικά. Το ποδήλατο, αφού συναρμολογηθεί ζυγίζει κάπου στα 13 κιλά. Το Sandwich προήλθε από τον τρόπο κατασκευής του σκελετού ο οποίος αποτελείται από δύο ειδικά επεξεργασμένες πλάκες κόντρα πλακέ, ανάμεσα στις οποίες τοποθετούνται τα διάφορα εξαρτήματα με τη βοήθεια κιλύνδρων που απαρτίζουν τη σέλα και δημιουργούν στήριγμα.

Τα Sandwichbikes είναι ήδη διαθέσιμα διαθέσιμα στο κοινό μέσω internet και οι τιμές τους ξεκινούν από τα 799 ευρώ. Το label θα παραδόσει τα πρώτα μοντέλα τον Οκτώβριο. Αν σας αρέσει σαν ιδέα, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε πώς γίνεται η συναρμολόγηση στο παρακάτω video.

Διαβάστε ακόμη:
Βρέθηκαν πλανήτες που μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή!

Οι κλιματικές αλλαγές λόγω ρύπανσης βάζουν σε κίνδυνο τις πτήσεις

Sandwichbike Ready to Ride from Sandwichbikes on Vimeo.