Η Dimstel χρυσός χορηγός στο καινοτόμο «Do-It Eco Project»

Η Dimstel χρυσός χορηγός στο καινοτόμο «Do-It Eco Project»

Μια φρέσκια ιδέα με μια σειρά δράσεων για την οικολογία και τη μόδα, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας!

Η εταιρία DIMSTEL, η πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα, θέλει ένα καλύτερο μέλλον και φροντίζει για αυτό. Οι πρακτικές της DIMSTEL σε σχέση με την οικολογία είναι τρόπος ζωής αλλά και τρόπος παραγωγής. Ξεκινώντας από τα ίδια τα προϊόντα που παράγει χρησιμοποιεί φυσικά υλικά, ανακυκλώνοντας και χρησιμοποιώντας σωστά τους φυσικούς πόρους.

DIMSTEL 1

Στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η DIMSTEL συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο πρωτοποριακό DO-IT-ECO PROJECT, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Μια φρέσκια ιδέα με μια σειρά δράσεων για την οικολογία και τη μόδα.

Οι δράσεις του DO-IT-ECO PROJECT κορυφώνονται στις 14 Ιανουαρίου 2014 με το πρώτο Eco Fashion Show που πραγματοποιείται στη χώρα μας, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Έτσι, η Ελλάδα θα είναι η 7η χώρα παγκοσμίως που θα φιλοξενήσει στην πρωτεύουσά της το Eco Fashion Event, συνεχίζοντας μια παράδοση καινοτομίας και δημιουργικότητας μετά το Βανκούβερ, το Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Μόσχα, τη Νέα Υόρκη και την Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το DO-IT-ECO PROJECT στηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καθώς και τον ΣΕΒΕ.