«Συγνώμη που άργησα» : 4 tips για να μην το πείτε ποτέ ξανά!

Ερμιόνη Σαρρή
«Συγνώμη που άργησα» : 4 tips για να μην το πείτε ποτέ ξανά!

Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα...

Ανήκετε στην κατηγορία αυτή των ανθρώπων που καθημερινά συνηθίζουν να απολογούνται για την αργοπορία τους; Όσο και αν προσπαθήσατε να μη στήσετε τη φίλη σας, φτάσατε και πάλι 15 λεπτά αργότερα; Το αφεντικό σας από την άλλη παραπονιέται πως πολλές μέρες καθυστερείτε να παραδώσετε τη δουλειά σας;


Επειδή, λοιπόν, όλα τα προβλήματα έχουν και τη λύση τους, έχουμε μερικά tips για εσάς που αν τα ακολουθήσετε... κάποια μέρα όλοι θα εντυπωσιαστούν από την πρόοδο σας.


1) Όταν έρθει η ώρα να σηκωθείτε, πρέπει να σηκωθείτε: Αν το snooze στο κινητό σας είναι η αγαπημένη σας πρωινή λέξη, ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε το ξυπνητήρι σας μακριά από το κρεβάτι. Με αυτό τον τρόπο θα αναγκαστείτε να σηκωθείτε νωρίτερα και δυστυχώς για εσάς, να μη χουζουρέψετε.


2) Ετοιμαστείτε από το βράδυ : Πόσες φορές δεν έχετε σπαταλήσει τον ήδη περιορισμένο σας χρόνο για να βρείτε το τι θα φάτε ή τι θα βάλετε; Αν όμως τα έχετε σκεφτεί από το βράδυ, τότε να ξέρετε πως είστε σίγουρα κερδισμένοι κατά 10 λεπτά.


3) Κάντε τα σωστά πράγματα, τη σωστή ώρα : Όλοι γνωρίζετε ποια ώρα της ημέρας λειτουργείτε καλύτερα, γι΄ αυτό και πρέπει να οργανωθείτε. Αν δεν είστε πρωινοί τύποι, για παράδειγμα, προσπαθήστε να εργαστείτε πιο σκληρά την υπόλοιπη ημέρα ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.


4) Αφήστε κενό στο πρόγραμμά σας : Ίσως είναι και η σημαντικότερη συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε. Προσπαθήστε ανάμεσα στα ραντεβού σας να αφήνετε ένα κενό ώστε αν κάποιο από αυτά σας καθυστερήσει, το πρόγραμμά σας να παραμείνει σταθερό.

Καλή επιτυχία λοιπόν!!

Διαβάστε ακόμα

Μήπως το σώμα σου θέλει να σου πει κάτι; 6 σημάδια ότι πρέπει να χάσεις βάρος ΤΩΡΑ

Ώρα να διώξεις τη... σαβούρα από το σπίτι: 8 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις