Άλατα στη μπανιέρα: 2 εύκολα tips για να τα διώξετε σε χρόνο... dt!

Ερμιόνη Σαρρή
Άλατα στη μπανιέρα: 2 εύκολα tips για να τα διώξετε σε χρόνο... dt!

Νοικοκυρές εν δράσει

Όταν μία γυναικεία συζήτηση φτάνει στις δουλειές του σπιτιού, τότε τα προβλήματα εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο. Ξοδεύετε άπειρες ώρες για να έχετε ένα μπάνιο στην εντέλεια (και όχι μόνο) και δεν περνάνε ούτε 3 ημέρες που τα άλατα έχουν κάνει και πάλι την είσοδό τους στη μπανιέρα σας και εσείς τα... χάνετε.

Τρίβετε και ξανατρίβετε, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρετε και το μπάνιο σας θα λάμψει τελικά. Δείτε, λοιπόν, δύο πολύ απλούς τρόπους με τους οποίους τα άλατα θα φύγουν σε χρόνο... dt και εσείς θα απολαύσετε επιτέλους τον ελεύθερο χρόνο σας τα Σαββατοκύριακα.

Ξύδι το θαυματουργό: Το μηλόξυδο τελικά ταιριάζει παντού. Αυτή τη φορά θα το χρησιμοποιήσετε για τους μεγαλύτερους «εχθρούς» της μπανιέρας σας και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Εμποτίστε μερικά κομμάτια χαρτιού μέσα στο ξύδι και τοποθετήστε τα πάνω στα σημεία της μπανιέρας που έχουν άλατα. Αφήστε τα εκεί για 30 λεπτά περίπου και ύστερα αφαιρέστε τα. Δε χρειάζεται να ξεπλύνετε τα σημεία αυτά, απλά αφήστε τα να στεγνώσουν.

lemon-cleaner-560x367 4e536

Λεμόνι για όλες τις χρήσεις: Υπάρχουν δύο τρόποι για να καθαρίσετε τη μπανιέρα σας με ένα και μόνο λεμόνι. Κόψτε το στη μέση και απλά τρίψτε όλα τα δύσκολα σημεία του μπάνιου σας. Τα άλατα θα φύγουν στο λεπτό και ο χώρος του μπάνιου σας θα μοσχοβολάει φρεσκάδα. Επίσης, μπορείτε να αναμείξετε μερικές σταγόνες φρέσκου λεμονιού με λίγο αλάτι και να πιάσετε το... σφουγγάρι. Τρίψτε πολύ καλά τις επιφάνειες με το συγκεκριμένο μείγμα και ύστερα ξεπλύνετέ τις.

cleaningalternatives 47b5b

«Αντίο», λοιπόν, άλατα!

Διαβάστε ακόμα:

Έξυπνο tip: Αποστειρώστε τα γυάλινα δοχεία σας με μία απλή κίνηση

Σκίστηκε το καλσόν σας; 5 + 1 λύσεις για να μην το πετάξετε