Ετοιμάζεσαι για Πασχαλινό shopping; Ο προορισμός είναι ένας!

Ετοιμάζεσαι για Πασχαλινό shopping; Ο προορισμός είναι ένας!

Όλες οι ιδέες που ψάχνεις, στις καλύτερες τιμές, σε ένα μόνο σημείο!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει, η λίστα με τα δώρα για τα βαφτιστήρια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχει αρχίσει να κλείνει, και μένει η... εξόρμηση!

art1 57af3

Επειδή, όμως, και το budgetείναι περιορισμένο και ο χρόνος το ίδιο, ψάξαμε και βρήκαμε την τέλεια λύση: το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είναι χωρίς αμφιβολία ο απόλυτος προορισμός (και) για το πασχαλινό shopping, για μικρούς, μεγάλους και νονούς, αφού εδώ θα βρείτε τα καλύτερα δώρα για τους μικρούς θησαυρούς σας από 35-70% πιο φθηνά!

art2 75e9b

Όμως, εκτός από την ανεξάντλητη ποικιλία σε ιδέες για πασχαλινά δώρα (από λαμπάδες και κοσμήματα μέχρι ρούχα, παπούτσια και βιβλία), εκτός από τις τιμές που δεν θα πιστεύετε σας περιμένουν και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

art3 3e312

Τι εννοούμε: κάνοντας πασχαλινές αγορές αξίας €50 και άνω, κερδίζετε πλούσια δώρα από τα αγαπημένα σας designer brands: δωροεπιταγές, προνομιακές κάρτες, δωρεάν διελεύσεις στην Αττική Οδό ενώ αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο- αυτό είναι το Πασχαλινό δώρο του McArthurGlen για σας!

art4 559a4

Και μάλιστα, το shopping (που συνήθως βαριούνται τα παιδιά), μπορεί να γίνει σούπερ διασκεδαστικό και για εκείνα, με την πιο γλυκιά ηρωίδα, Peppa Pig, που καταφθάνει στις 6/4 και σας περιμένει κάθε μέρα από τις 12:00 – 18:00 για να τη γνωρίσετε από κοντά (μέχρι τις 11/4).

art5 deff8

Info: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το ειδικό πούλμαν, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.
Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις για Πασχαλινά δώρα & όλες τις νέες προσφορές του εκπτωτικού χωριού στο www.mcarthurglenathens.gr