Τέλεια πόδια ενόψει καλοκαιριού; Δείτε τα τρικς που θα σας βοηθήσουν να τα αποκτήσετε

Γωγώ Φούντα
Τέλεια πόδια ενόψει καλοκαιριού; Δείτε τα τρικς που θα σας βοηθήσουν να τα αποκτήσετε

Ποια φοβάται το σορτς;

Κορίτσια, το καλοκαίρι είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και όπως είναι φυσικό, και μιας και η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα ρούχα γίνονται πιο ελαφριά και κοντά, το καλσόν μπαίνει για τα καλά στη ντουλάπα, και τα πόδια μας έχουν την τιμητική τους! Και τι γίνεται όταν δε διαθέτουμε τα πόδια της Irina Shayk-ναι κι όμως-με αποτέλεσμα να μας κυριεύει η ανασφάλεια, και τελικά να αναγκαζόμαστε να φοράμε παντελόνια μέσα στο κατακαλόκαιρο; Επειδή λοιπόν, το μαύρισμα ίσως αργεί λιγάκι, και επειδή δε θέλουμε να πάθετε καμιά θερμοπληξία, σας έχουμε 3 βασικά tips τα οποία θα σας χαρίσουν υπέροχα και, σχεδόν, αψεγάδιαστα πόδια! Ας πάμε να δούμε...

1. Οι ενοχλητικές φλεβίτσες: Μη στενοχωριέστε αγαπητές μου γιατί σύμφωνα με έρευνες το 50% των γυναικών υποφέρουν από τις μικρές φλέβες που στρογγυλοκάθονται σε γάμπες και μηρούς, προκαλώντας μας εκτός από ανασφάλεια και απίστευτα νεύρα. Οι αιτίες της πολλές και ποικίλες. Από κληρονομικότητα μέχρι ορθοστασία και παχυσαρκία. Λοιπόν επειδή η μόνιμη λύση είναι η ειδική θεραπεία με λέιζερ, η οποία φυσικά απαιτεί τη συμβουλή γιατρού, εμείς σας έχουμε κάτι πιο εύκολο, σε περίπτωση που απόψε έχετε κάποιο πάρτι: Λίγο σπρέι αυτομαυρίσματος ή λίγο αδιάβροχο make up και είστε έτοιμες. Προσοχή μόνο στο χρώμα μην καταλήξετε με πολλές σκουρόχρωμες κηλίδες.

2. Τα σημάδια στα πόδια: Ναι ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι τα χρήματα λιγοστά, οπότε με αυτά που σας περισσεύουν προτιμάτε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες, παρά να κάνετε ολική αποτρίχωση με λέιζερ. Το καταλαβαίνουμε και το σεβόμαστε αυτό. Αλλά, υπάρχει τρόπος, τα πόδια σας να δείχνουν απαλά και λαμπερά ακόμα και μετά το ξύρισμα με ξυράφι. Αρχικά θα πρέπει να ρίξετε πολύ και καυτό νερό στη λεπίδα ώστε να μαλακώσει, και στη συνέχεια να ξυριστείτε με αργές κινήσεις. Καλό θα ήταν προηγουμένως να έχετε κάνει απολέπιση, ενώ η καλύτερη και πιο αποδοτική ώρα είναι το πρωί, όταν τα πόδια δεν είναι πρησμένα και οι τρίχες είναι πιο ευδιάκριτες. Τέλος, αντί για αφρό ή αφρόλουτρο, προτιμείστε baby oil ή ένα κοντίσιονερ μαλλιών. Θα δείτε θαύματα.

3. Και φυσικά η κυτταρίτιδα: Ε ναι βρε κορίτσια, πώς θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον μεγαλύτερο εχθρό μας; Λοιπόν, επειδή η κυτταρίτιδα θέλει ειδικό χειρισμό, και φυσικά είναι δύσκολο να απαλλαγείτε, σας προτείνουμε να αρχίσετε να εφαρμόζετε εντατικά τις ειδικές κρέμες, ρωτήστε κάποια ειδικό αν προβληματίζεστε. Για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα, προτιμείστε ένα ειδικό σπρέι με χρώμα, όχι το γνωστό self-tan, αλλά ένα που στο τέλος της ημέρας θα μπορεί να αφαιρεθεί με το μπάνιο. Τέλος, και κάτι που ίσως να μην είχατε ξανακούσει: Ξαπλώστε στο πάτωμα σε σχήμα L και εφαρμόστε τα πόδια σας στον τοίχο ενώ παράλληλα πιέζετε δυνατά. Με τον τρόπο αυτό, ξεκουράζετε τα πόδια σας ενώ παράλληλα, το υγρό στα λιποκύτταρα μειώνεται με αποτέλεσμα τη βελτίωση του ζαρώματος.