Αγορές με το κινητό: Είναι απλό, γρήγορο και οικονομικό

Αγορές με το κινητό: Είναι απλό, γρήγορο και οικονομικό

Μια βόλτα στο εικονικό κατάστημα του you.gr στο Σύνταγμα θα σας πείσει θα σας πείσει

Εντυπωσιακό και εξαιρετικά καινοτόμο το εικονικό κατάστημα που έστησε το www.you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, που φέρνει για λίγες ημέρες το ηλεκτρονικό εμπόριο από τις οθόνες των υπολογιστών στο κέντρο της πόλης και στα Smartphones.

Μπορεί ακόμα στην Ελλάδα το ηλεκτρονικό εμπόριο να μην είναι τόσο διαδεδομένο, όσο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πόσο δε μάλλον το mobile commerce και οι αγορές από το κινητό, το you.gr όμως μέχρι της 31 Μαΐου, επιδιώκει να μας δείξει πόσο εύκολος, γρήγορος, οικονομικός και διασκεδαστικός είναι ο νέος αυτός τρόπος αγορών - και φαίνεται ότι τα καταφέρνει!

Στα εικονικά ράφια του καταστήματος "Υou Shop on The Way", η ομάδα του You.gr επέλεξε να παρουσιάσει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, τόσο από τον χώρο της τεχνολογίας, τομέα που έτσι κι αλλιώς έχει καθιερωθεί, όσο και από τον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων καθημερινής χρήσης και φροντίδας, που το τελευταίο διάστημα έχει μπει δυναμικά. Έτσι στο virtual store μπορεί κάποιος να αγοράσει πολύ χρήσιμα αξεσουάρ & gadgets, όπως usb sticks, θήκες κινητών, extra μπαταρίες για κινητά και tablets, action cameras και wearable devices, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από αγαπημένα προϊόντα καθημερινής χρήσης και φροντίδας της P&G, που συμμετέχει στην ενέργεια, όπως Ariel®, Pantene®, Fairy®, Gillette® και Pampers®.

Κι αν φαίνεται πραγματικά καλό να μπορείς να αγοράζεις ένα προϊόν από το κινητό σου, όποτε σε βολεύει χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου, το You.gr το έχει κάνει ακόμα πιο δελεαστικό, καθώς έχει εξασφαλίσει εξαιρετικές τιμές προσφοράς για όλα τα προϊόντα του εικονικού καταστήματος - 1+1 ή έως και 40% έκπτωση - ενώ τα φέρνει και στο σπίτι Δωρεάν, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας.

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που το virtual store του you.gr έχει κερδίσει μόνο θετικά σχόλια, αλλά κυρίως επειδή βλέπουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων, να ρωτούν, να μαθαίνουν, να συμμετέχουν και πολλοί από αυτούς να πραγματοποιούν με ενθουσιασμό την πρώτη τους ηλεκτρονική αγορά», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Θεοφάνους, Εμπορικός Διευθυντής του you.gr.

Αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα το virtual store του www.you.gr στο Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, προλαβαίνετε μέχρι τις 31 Μαΐου να ζήσετε την ξεχωριστή αυτήν εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone σας και η λίστα με τα ψώνια σας. Aν πάλι δεν σας βγάζει ο δρόμος, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές προσφορές κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr.