Μπάνιο καθαρό σε πέντε λεπτά

Μπάνιο καθαρό σε πέντε λεπτά

Έχετε μόλις πέντε λεπτά για να καθαρίσετε το μπάνιο σας; Χρησιμοποιήστε τα σωστά και κάντε το να λάμπει.

Υγρά μαντηλάκια μίας χρήσεως, αναβράζουσες ασπιρίνες, υγρό για τα τζάμια και πέντε λεπτά είναι τα μόνο πράγματα που χρειάζεστε για να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει. Ακολουθήστε τα πέντε απλά βήματα, του ενός λεπτού το καθένα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Βήμα 1ο: Ρίξτε στην λεκάνη δύο αναβράζουσες ασπιρίνες και αφήστε τις φυσαλίδες να κάνουν το θαύμα τους. Αφήστε τις χρησιμοποιημένες πετσέτες έξα από την πόρτα. Βάλτε τα μπουκάλια ή τα βάζα και τα σύνεργά σας (βούρτσες, τσιμπιδάκια κλπ.) στο ντουλάπι ή σε ένα όμορφο καλάθι.

Βήμα 2ο: Με ένα νωπό πανί από μικροΐνες, ξεσκονίστε το ραφάκι κάτω από τον καθρέφτη, τα πόμολα, τα πλακάκια, τα εξωτερικά των ντουλαπιών κλπ. Καθαρίστε την σαπουνοθήκη και τον διακόπτη του φωτός με μαντηλάκια καθαρισμού μίας χρήσεως.

Βήμα 3ο: Ψεκάστε τους καθρέφτες με υγρό για τα τζάμια και σκουπίστε με το πανί από μικροΐνες, με κυκλικές κινήσεις. Περάστε το νιπτήρα και τον πάγκο με ένα πανάκι μίας χρήσεως. Με το ίδιο πανάκι περάστε το φωτιστικό.

Βήμα 4ο: Με ένα αχρησιμοποίητο υγρό πανάκι, καθαρίστε το πάνω μέρος του καθίσματος της λεκάνης, και το χερούλι από το καζανάκι. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο πανάκι για το κάτω μέρος του καθίσματος, και το χείλος της λεκάνης- με αυτή την σειρά, Πάρτε ένα τρίτο πανάκι και καθαρίστε την βάση της λεκάνης και το πάτωμα γύρω από αυτήν.

Βήμα 5ο: Μεταφέρτε το καλαθάκι ακριβώς έξω από την πόρτα. Βάλτε στις θέσεις τους καθαρές πετσέτες και ένα ρολό χαρτί υγείας. Με δύο από τα πανάκια, περάστε το πάτωμα. Μαζέψτε με αυτά οποιαδήποτε υπολείματα σκόνης ή τριχών από τις γωνίες, ξεκινώντας από αυτήν που βρίσκεται πιο μακριά από την πόρτα. Αδειάστε το καλαθάκι και τελειώσατε.