Πώς να οργανώσετε τη ντουλάπα σας

Πώς να οργανώσετε τη ντουλάπα σας

Kερδίστε χρόνο αλλά και την ψυχική σας ηρεμία!

Κάθε φορά που ανοίγετε τη ντουλάπα σας αντικρίζετε το χάος; Θέλετε να βρείτε την αγαπημένη σας μπλούζα και αυτή έχει εξαφανιστεί; Εδώ σας έχουμε tips για να οργανώσετε την ντουλάπα σας και να βρίσκετε οτιδήποτε χρειάζεστε αμέσως.

1)Χωρίστε τα ρούχα ανάλογα με το στιλ τους. Για παράδειγμα, βάλτε μαζί τα παντελόνια ή τις μπλούζες ή τα φορέματα. Μπορείτε επίσης να τα χωρίσετε σε καθημερινά και πιο επίσημα ή και με βάση το χρώμα. Έτσι όταν θα θέλετε να βρείτε το κόκκινο μπλουζάκι σας να ξέρετε ακριβώς που θα πάτε.

2)Χρησιμοποιήστε τον πάνω χώρο της ντουλάπας για τις τσάντες σας. Σίγουρα το να τις έχετε μαζί με τα ρούχα σας δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα στον κόσμο. Ταξινομήστε τες λοιπόν στο πατάρι είτε με βάση το χρώμα, είτε το μέγεθος.

3)Χρησιμοποιήστε το κάτω μέρος της ντουλάπας για τα παπούτσια σας. Ακόμα καλύτερα να τα έχετε μέσα σε κουτιά ώστε να μη σκονίζονται και να μη φθείρεται το δέρμα ή τα τακούνια τους. Ακόμα πιο βολικό θα είναι να γράψετε σε χαρτάκια που θα κολλήσετε απ' έξω τι είναι το καθένα, ώστε όταν βιάζεστε να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο.