Φτιάξτε lip-gloss από παλιές σκιές!

Φτιάξτε lip-gloss από παλιές σκιές!

Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα και τη σταθερότητα

Είναι ένα τρικ που χρησιμοποιούν αμέτρητοι make-up artists όχι μόνο για οικονομία αλλά γιατί καταφέρνουν να πετυχαίνουν απίστευτους χρωματικούς συνδυασμούς. Έτσι ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε πριν πετάξετε σπασμένες ή παλιές σκιές.

Πώς θα το φτιάξετε; Απλό. Μπορείτε να προμηθευτείτε μικρά βαζάκια που κλείνουν από καταστήματα που πουλάνε είδη ζωγραφικής ή από αποθήκες με καλλυντικά. Βάλτε μία ποσότητα σκιάς στο βαζάκι και αναμείξτε την με βαζελίνη. Ανάλογα με την πυκνότητα μπορείτε να επιλέξετε το πόσο έντονο θα είναι το χρωματικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το με περλέ και ματ σκιές και δείτε αμέτρητους συνδυασμούς καθώς μπορείτε ακόμη και να ανακατέψετε χρώματα. Αν θέλετε να μετρέψετε επίσης το μουντό κραγιόν σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο όπως τη βαζελίνη και να το κάνετε είτε πιο γυαλιστερό με μία shinny σκιά, είτε να του ανοίξετε ή σκουρίνετε την απόχρωση ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Για να κρατήσει το μείγμα σας περισσότερο, μπορείτε να το φυλάξετε στο ψυγείο. Αν οι σκιές σας δεν έχουν λήξει... τότε είστε απόλυτα ασφαλής καθώς πρόκειται ούτως ή άλλως για καλλυντικό που προορίζεται για το πρόσωπο. Μην αναρωτιέστε που βρίσκονται τόσες απίθανες αποχρώσεις στα fashion shows, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

Υ.Γ.: Η σκιά θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο σταθερό!

Διαβάστε ακόμη:

Κάντε επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου μόνες σας

Πώς θα αναζωογονήσετε τα ξηρά μαλλιά σας, χωρίς να ξοδευτείτε

Εναλλακτικές λύσεις όταν ξεμένουμε από καλλυντικά!