Μικρά και χρήσιμα tips για να ετοιμάζεστε γρήγορα το πρωί!

Μικρά και χρήσιμα tips για να ετοιμάζεστε γρήγορα το πρωί!

Κλέψτε χρόνο από το beaute σας και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη

-Αν δεν έχτε πολύ λιπαρά μαλλιά, δεν χρειάζεται να τα λούζετε κάθε μέρα. Τις ενδιάμεσες μέρες, κάντε μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι και δώστε της όγκο φουντώνοντας την βάση της. Δώστε λάμψη στις άκρες με ένα ειδικό σπρέι λάμψης. Το ντους θα διαρκέσει πολύ λιγότερο χρόνο και το πιστολάκι θα μείνει στο ντουλάπι.
-Χρησιμοποιείστε υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Θα αφαιρέσουν την λιπαρότητα της νύχτας μαζί με την σκόνη ή τα υπολείμματα από το μακιγιάζ της προηγούμενης ημέρας. Επίσης μπορείτε να τα έχετε μαζί σας για ένα φρεσκάρισμα στα ενδιάμεσα της ημέρας.

-Κρατήστε τα μαλλιά σας σε ένα μέτριο μήκος (που δεν φτάνει κάτω από τους ώμους) μιας και είναι ευκολότερο γιατί στεγνώνει πιο γρήγορα ενώ είναι τα μαλλιά σας έχουν αρκετό μήκος ώστε να μπορείτε να τα κάνετε αλογοουρά όταν τα χρονικά περιθώρια είναι πραγματικά περιορισμένα.

-Αγοράστε κραγιόν που χρησιμοποιούνται και σαν ρούζ, σαμπουάν και κρέμα μαλλιών κλπ που θα σας δώσουν χρόνο και χώρο στα ντουλάπια- ενώ μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας στη δουλειά και να φρεσκάρεστε χωρίς να κουβαλάτε 100 νεσεσέρ.

-Προτιμήστε μια κρέμα ημέρας με χρώμα, δυο-τρεις στρώσεις μάσκαρα και ένα lip gloss με χρώμα μαζί με 2 πινελιές ρουζ που θα σας κάνουν να αποκτήσετε στο λεπτό λάμψη υγείας.

-Ξεχάστε το eye-liner και τολμήστε ένα εύκολο εφέ με την μάσκαρά σας: βάλτε μπόλικη μάσκαρα στη ρίζα των βλεφαρίδων και δημιούργηστε μια –όσο μπορείτε- ίσια γραμμή με μία μπατονέτα. Διαφορετικά μπορείτε να καταφύγετε στα μολύβια για smoky αποτέλεσμα που έχουν σφουγγαράκι στην πίσω άκρη.

-Αν βιάζεστε μα πρέπει να βάψετε τα νύχια σας, περάστε τα καλύτερα δύο λεπτές στρώσεις αντί για μια παχιά. Θα στεγνώσουν γρηγορότερα. Άφηστε τα να στεγνώσουν δυο-τρία λεπτά και μετά βούτηξτε τα δάχτυλά σας σε ένα λεκανάκι με παγωμένο νερό. Δεν θα το πιστεύετε.

Διαβάστε ακόμη:
Πώς να απομακρύνετε τους λεκέδες από μελάνι

Tips για να αποφύγετε το σπάσιμο των νυχιών

Σπιτική λοσιόν για πιτυρίδα και ξηροδερμία εύκολα και οικονομικά!