Έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά δεν έχετε χρόνο;

Έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά δεν έχετε χρόνο;

Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τις δουλειές για εσάς!

Οι αδελφές Άννυ και Τατά Λυμπεροπούλου είναι διασώστες... χρόνου και αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας ό,τι εσείς δεν προλαβαίνετε. Κάποια στιγμή, πριν από 5 χρόνια, σκέφτηκαν να συνδυάσουν τα ταλέντα τους στην καλαισθησία και την ευρηματικότητα και να προσφέρουν, επαγγελματικά πλέον, υπηρεσίες για την καλύτερη οργάνωση του χρόνου και της ζωής σε οποιοδήποτε τομέα. Κάπως έτσι γεννήθηκε η "Liebe Anta,": liebe, που σημαίνει αγαπητή στα γερμανικά, από το Λυμπε-ροπούλου και Αnta από τα πρώτα γράμματα των μικρών τους ονομάτων.


Όταν μας ρωτάνε τι επάγγελμα κάνουμε τους απαντάμε Time Saver δηλαδή σας εξοικονομούμε χρόνο.... η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι: δηλαδή? Αναλαμβάνουμε να κάνουμε για εσάς ότι δεν έχετε το χρόνο να κάνετε η δεν μπορείτε η απλά βαριέστε!!!


Έτσι κερδίζετε χρόνο τον οποίο μπορείτε να τον αφιερώστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ασχολίες και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα !
Ο Χρόνος είναι χρήμα!! Κοινώς Liebe Anta


Αναθέτοντας στην Liebe Anta, τις χρονοβόρες καθημερινές εργασίες σας εξοικονομείτε και χρήματα. Δεν αναγκάζεσαι να αφήσεις πίσω την εργασία σου άρα να χάσεις έσοδα!!!
Πχ. Αν είσαι ένας γιατρός ή ένας δικηγόρος, και πρέπει να φτιάξεις μια βλάβη στο σπίτι σου, θα πρέπει να περιμένεις τον ηλεκτρολόγο με αποτέλεσμα να αφήσεις πίσω κάποια ραντεβού με πελάτες. Έτσι προσλαμβάνεις εμάς και ενώ εσύ εργάζεσαι και «εισπράττεις» εμείς σου τακτοποιούμε και την βλάβη στο σπίτι με πολύ «λιγότερο κόστος για την τσέπη σου»!!!
Πριν από εσάς για εσάς!!


Το κύριο στοιχείο της εργασίας μας είναι να μας θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους, κάτι σαν «Προσωπικός Βοηθός-Σύμβουλος- Γραμματέας» που μπορείτε οποτεδήποτε να μας αναθέστε μια εργασία και να μην φοβάστε ότι θα ταλαιπωρηθείτε ή θα σας κοροϊδέψουν.


Η σχέση Πελάτη και εμάς, βασίζεται στην προσωπική επαφή και στην απόλυτη εχεμύθεια, γι' αυτό και η επωνυμία τους "Liebe Anta," μοιάζει με προσφώνηση φιλικού γράμματος (εξού και το κόμμα). Σα να λέμε, "Αγαπητή Άννυ/Τατά, σου γράφω γιατί θέλω να σου ζητήσω την τάδε χάρη και θέλω να με βοηθήσεις γιατί δεν έχω το χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθώ".


Οι υπηρεσίες μας αφορούν τα πάντα γύρω από τις ασχολίες ρουτίνας:
Εξεύρεση λύσεων για την καλύτερη οργάνωση του σπιτιού (ξεκαθάρισμα άχρηστων αντικειμένων και οργάνωση χώρων, ντουλάπας, ανακατασκευή αποθήκης, αρχειοθέτηση ), επιδιορθώσεις / ανακαινίσεις σπιτιού (εξεύρεση και επιτήρηση υδραυλικών/ηλεκτρολόγων/συντηρητών/κηπουρών κ.ά.), μετακόμιση, πληρωμές λογαριασμών, διευθετήσεις φορολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων, διαχείριση ακινήτων ή πολυκατοικιών, φροντίδα κατοικίδιων ζώων και φυτών, διοργάνωση πάρτι / εκδηλώσεων, προσωπικά ψώνια και αγορές δώρων, έρευνα αγοράς, σέρβις αυτοκινήτου και κατάθεση πινακίδων... πολλά άλλα.


Δοκιμάστε και δε θα χάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες:

•www.liebeanta.net
•www.facebook/liebeanta
•Email : info@liebeanta.net