Τips ομορφιάς για να κερδίσετε περισσότερο ύπνο το πρωί

Γωγώ Φούντα
Τips ομορφιάς για να κερδίσετε περισσότερο ύπνο το πρωί

Γιατί ο ύπνος είναι πολύτιμος...

Είστε από αυτές που θεωρείτε το πρωινό ξύπνημα βάρβαρο και κάθε φορά για να σηκωθείτε το ξυπνητήρι πρέπει να χτυπήσει 15 φορές; Δυστυχώς όμως, και σηκώνεστε και μπαίνετε στην άκρως βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία να ετοιμαστείτε κια κάπως να σουλουπωθείτε. Αν ακόμα και τα λίγα λεπτά ύπνου είναι πολύ σημαντικά για εσάς, εμείς σας έχουμε κάποια tips ομορφιάς, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε λίγο παραπάνω χρόνο στο κρεβάτι.

1. Αποφύγετε το λούσιμο: Δεν είναι ανάγκη να λούζετε κάθε μέρα τα μαλλιά σας γιατί είναι άκρως χρονοβόρο και ταυτόχρονα δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Αν λοιπόν σας φαίνονται λαδωμένα, πιάστε τα μία ωραιότατη αλογοουρά ή δώστε όγκο στην βάση τους. Το ντους παίρνει πολύ λιγότερο χρόνο και αποφεύγετε και το πιστολάκι!

2. Δύο σε ένα: Ο χρόνος είναι χρήμα κι εσείς το γνωρίζετε καλά αυτό. Προμηθευτείτε λοιπόν προιόντα πολλαπλής χρήσης που υπάρχουν σε αφθονία στην αγορά. Μολύβι και μάσκαρα μαζί, κραγιόν που χρησιμοποιείται και σαν ρουζ ή σαμπουάν με κοντίσιονερ.

3. Ελάχιστο μακιγιάζ: Όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε ολοκληρωμένο μακιγιάζ ή υπερβολές που τελικά θα σας καταλήξετε να δείχνετε σαν καρνάβαλος. Λίγα αρκούν... Προτιμήστε μία κρέμα ημέρας με χρώμα, μάσκαρα, ένα λιπ γκλος και είστε έτοιμη!

4. Μανικιούρ: Πρέπει να βάψετε τα νύχια σας και ο χρόνος σας πιέζει; Αντί για μία παχιά στρωση βερνίκι, περάστε δύο πιο λεπτές και θα παρατηρήσετε ότι θα στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, πριν φύγετε βυθίστε τα νύχια σας σε μία λεκανίτσα με κρύο νερό για να σταθεροποιηθεί το χρώμα.

Διαβάστε επίσης:

Tips από τη Liebe Anta, για τέλεια οργάνωση της κουζίνας σας

Μάθετε πως να αναγνωρίζετε τα φρέσκα φρούτα!

Πώς θα κάνετε το ξύλινο πάτωμα του σπιτιού σας να λάμπει