Είστε έτοιμοι για την νέα καινοτομία του Ariel;

Είστε έτοιμοι για την νέα καινοτομία του Ariel;

Εκεί που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα, το Ariel επιστρέφει δυναμικά με μια έκπληξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθαριότητα!

Κάθε γυναίκα που έχει ένα σπιτικό να «φέρει βόλτα» καθημερινά, γνωρίζει πλέον καλά τις καινοτομίες του Ariel, καθώς είναι αυτές που της έχουν λύσει τα χέρια σε δεκάδες περιπτώσεις. Δύσκολοι λεκέδες από λάδι, παγωτό, σοκολάτα, τομάτα και τόσα άλλα, εξαφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια μπροστά στα μάτια μας, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό. Πολυκαιρισμένα λευκά που είχαμε «ξεγράψει», απέκτησαν ξανά την αστραφτερή τους λάμψη. Χάρη στο Ariel, γυρίσαμε το διακόπτη του πλυντηρίου στους 30°, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος. Και, φυσικά, χάρη στη νέα σύνθεση με Actilift™, μάθαμε τί σημαίνει πραγματική οικονομία στο πλύσιμο των ρούχων.

Μετά, λοιπόν, από όλες αυτές τις εμπειρίες που μας προσέφερε το Ariel μέσα από τις καινοτομίες του, πιστεύαμε πως τα είχαμε δει όλα. Μέχρι σήμερα...

Μια μέρα που έμοιαζε σαν όλες τις άλλες, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, άρχισε ξαφνικά να μαζεύετε κόσμος, μικροί και μεγάλοι, και άπειρα χαμόγελα μαζί με πολύ κέφι γέμισαν την ατμόσφαιρα! Το Ariel, εκεί που κανείς δεν το περίμενε, έκανε την έκπληξη με πολλά δώρα οικονομίας για το κοινό αλλά και κάτι νέο που θα φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο της καθαριότητας: τις νέες υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες Ariel, για 100% καθαριότητα και 0% σπατάλη! Τί έγινε εκείνη την ημέρα; Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και δείτε τα όλα!