Διακόσμηση της τελευταίας στιγμής: Στολίστε το σπίτι σας άμεσα, χωρίς προσπάθεια

Διακόσμηση της τελευταίας στιγμής: Στολίστε το σπίτι σας άμεσα, χωρίς προσπάθεια

Πανεύκολα tips για την οικοδέσποινα της τελευταίας στιγμής

Ακόμα και οι πιο «τεμπέλες», που δεν πρόλαβαν να στολίσουν το σπίτι τους έχουν ακόμα χρόνο να το κάνουν, σε περίπτωση που –τελευταία στιγμή- γίνουν οικοδέσποινες σε κάποιο πάρτι με αφορμή τις γιορτές. Διαβάστε τα τέσσερα tips που ακολουθούν και μεταμορφώστε το σπίτι σας!

1)Γλυκά σε κοινή θέα
Φέρτε εορταστική γλύκα στο τραπέζι σας, τοποθετώντας ένα γλυκό σκηνικό, όπου μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, αλλά και καραμέλες- μπαστουνάκια, σοκολάτες και πολλά άλλα είναι σε κοινή θέα.

2)Στολίστε τον πολυέλαιο
Οι μπάλες και οι γιρλάντες δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στολίστε τον πολυέλαιο σας με αυτές και κάντε αμέσως το καθιστικό ένα ονειρεμένο σκηνικό.

3)Στο παράθυρο
Ένα όμορφο στεφάνι κάνει το σπίτι χριστουγεννιάτικο κι εσάς μία comme il faut οικοδέσποινα. Εάν βάλετε μερικά στολίδια και πάνω στο στεφάνι, θα προσθέσετε την απαραίτητη pop πινελιά στο παράθυρό σας.

4)Στολίστε την είσοδο
Η είσοδός του σπιτιού σας είναι αυτή που προετοιμάζει τον επισκέπτη για αυτό που θα ακολουθήσει μόλις μπει μέσα. Βάλτε μερικές όμορφες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες (το Άι Βασίλη, τάρανδους κλπ.) που θα υποδέχονται χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Διαβάστε ακόμα:
Tips για να κάνετε οικονομία και να συνεχίσετε να έχετε κοινωνική ζωή!
Tips για φρέσκο ψωμί κάθε μέρα
Πώς να στεγνώσετε γρήγορα τα ποτήρια σας, με έναν αναπάντεχο σύμμαχο