Spa στο σπίτι: Δείτε πως θα το απολαύσετε ανέξοδα!

Spa στο σπίτι: Δείτε πως θα το απολαύσετε ανέξοδα!

Γιατί όλες θέλουμε τις στιγμές χαλάρωσής μας

Κατανοούμε οι εποχές δύσκολες και που χρήματα για spa και περιποιήσεις. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και σίγουρα δεν περισσεύουν χρήματα για να απολαύσετε σε κάποιο κέντρο περιποίησης μερικές μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.


Μην απογοητεύεστε. Με λίγη διάθεση, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια spa day σπίτι σας με την ηρεμία σας. Πως; Ακολουθήστε τα ακόλουθα tips:


-Ξεχάστε για λίγες ώρες τις υποχρεώσεις σας και δώστε έμφαση στην ψυχική σας ηρεμία. Αν εσείς δεν είσαστε καλά ψυχολογικά πως περιμένετε να λυθούν τα προβλήματά σας; Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, καθώς και μερικά άλατα και ετοιμαστείτε για... άραγμα.
-Όσο βρίσκεστε στη μπανιέρα μπορείτε ταυτόχρονα να περιποιείστε και την επιδερμίδα του προσώπου σας. Απλώστε μια θεραπευτική μάσκα προσώπου και ξαπλώστε να απολαύσετε την ηρεμία σας
-Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε ένα σφουγγάρι και να κάνετε με αυτό απαλές κινήσεις στο σώμα σας, οι οποίες θα σας προσφέρουν extra χαλάρωση
- Βάλτε χαλαρωτική μουσική στο ράδιο και φυσικά πάρτε μαζί σας μέσα στη μπανιέρα ένα φλιτζανάκι ζεστό τσάι, το οποίο θα σας προσφέρει ηρεμία
-Χαμηλώστε τα φώτα ή κλείστε τα τελείως και φροντίστε όση ώρα το απολαμβάνετε να μην σκέφτεστε τίποτα αρνητικό. Αδειάστε το κεφάλι σας από υποχρεώσεις και άγχος και προσπαθήστε να σκέφτεστε μόνο θετικά.


Εξάλλου και η αρνητικότητα σας έβγαλε πουθενά; Τέλος, ξεπλυθείτε και όταν βγείτε απλώστε μια ενυδατική κρέμα σώματος αλλά και προσώπου.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να αποκτήσετε λευκά δόντια με σπιτικές συνταγές

Φτιάξτε μόνες σας, χωρίς κόστος, το δικό σας χειροποίητο ξύδι

Tips για φρέσκο ψωμί κάθε μέρα