Tips για να καμουφλάρετε τη μύτη σας και να την κάνετε να δείχνει… μικρότερη!

Tips για να καμουφλάρετε τη μύτη σας και να την κάνετε να δείχνει… μικρότερη!

Γιατί με το σωστό μακιγιάζ όλα γίνονται

Έχετε μεγάλη μύτη και δεν ξέρετε πώς να την κάνετε να δείχνει πιο λεπτή και μικρή; Με τα σωστά tips στο μακιγιάζ μπορείτε να το πετύχετε. Το κυριότερο όμως όπλο σας να θυμάστε πάντα ότι είναι η αυτοπεποίθηση. Όλες μας είμαστε μοναδικές και όλες έχουμε κάποιες ατέλειες. Δεχτείτε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι.


Τώρα, αν θέλετε να καμουφλάρετε τη μύτη σας ακολουθήστε τα εξής tips:


Απλώστε make up σε όλο το πρόσωπό σας. Επόμενο βήμα, πάρτε μια σκουρόχρωμη πούδρα και απλώστε την στα πλαϊνά της μύτης σας, με σκοπό να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας σκιάς. Έπειτα, πάρτε ένα ανοιχτόχρωμο καλής ποιότητας concealer και ταμποναριστά κάντε μια γραμμή από τη βάση του μετώπου σας, μέχρι και την άκρη της μύτης σας. Περάστε και μια ελαφριά ανοιχτόχρωμη πούδρα από πάνω και αυτομάτως θα πετύχετε μια αντίθεση, η οποία θα σας δείχνει τη μύτη πιο λεπτή και μικρή.


Πέραν από το μακιγιάζ της μύτης να θυμάστε να τονίζετε τα «υπερ» του προσώπου σας. Τι εννοούμε με αυτό; Αν έχετε μεγάλα μάτια, τονίστε τα. Αν πάλι τα χείλη σας είναι ζουμερά χαρίστε τους τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτομάτως το μάτι αυτού που σας κοιτάει θα πηγαίνει στα όμορφα χαρακτηριστικά σας. Good luck!

Διαβάστε ακόμα:

Τips για να δείχνετε λαμπερές και όμορφες, χωρίς ίχνος... make-up!

Πετύχετε μόνες σας τα τέλεια smokey eyes σε 5 μόλις λεπτά (video)

Ενυδάτωση τώρα: Πανεύκολη και αποτελεσματική μάσκα προσώπου με γάλα, μέλι και ελαιόλαδο!