Κάντε μόνες σας στο σπίτι, καθαρισμό προσώπου με ατμό και άρωμα βοτάνων!

Κάντε μόνες σας στο σπίτι, καθαρισμό προσώπου με ατμό και άρωμα βοτάνων!

Καθαρισμός κατ'οίκον! Δεν είναι κακή ιδέα

Το πρόσωπό μας χρειάζεται φροντίδα. Η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε βράδυ καλός καθαρισμός, πλύσιμο και φυσικά ενυδάτωση. Η επιδερμίδα σας πρέπει να αναπνέει. Πέρα από την ενυδάτωση όμως, θα πρέπει να έχετε στο νου σας και το εξής: Ο καθαρισμός με ατμό είναι απαραίτητος. Ανοίγει τους πόρους και σας αναζωογονεί.


Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε μια σπιτική συνταγή;


Θα χρειαστείτε τα εξής: 2,5 λίτρα νερό, 2 κ.σ αποξηραμένα ροδοπέταλα, 2κ.σ αποξηραμένο χαμομήλι, 2κ.σ αποξηραμένα άνθη αφροξυλιάς ,2κ.σ αποξηραμένα φύλλα σύμφυτου και 1 κ.γ αμυγδαλέλαιο

Εκτέλεση: Βράζετε το νερό σε μια κατσαρόλα, μαζί με τα βότανα, έχοντας το καπάκι κλειστό, για περίπου 6 λεπτά. Έπειτα, προσθέστε το αμυγδαλέλαιο, ανακατέψτε και πλησιάστε το πρόσωπό σας. Φροντίστε να έχετε καλύψει το κεφάλι σας γύρω-γύρω με μια πετσέτα, ώστε να μη χάνεται η θερμότητα γρήγορα, όπως στην εικόνα παρακάτω.

facial-steam

Μείνετε σταθερά για περίπου 5 λεπτάκια, αλλά σε απόσταση ασφαλή, ώστε να μην καείτε. Τέλος, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και εφαρμόστε μετά μια μάσκα ενυδάτωσης για καλύτερα αποτελέσματα. Τόσο απλά!

Επιχείρηση νέα επιδερμίδα εξετελέσθη..

Διαβάστε ακόμα

Σου τελείωσε το γαλάκτωμα καθαρισμού; Σου βρήκαμε 2 απλές συνταγές για να το φτιάξεις μόνη σου!

Τελείωσε το κραγιόν σου; Ώρα να φτιάξεις μόνη σου, εύκολα και γρήγορα, ένα ολοκαίνουργιο

Φτιάξτε μόνες σας την τέλεια μάσκα, που θα φωτίσει το πρόσωπό σας στη στιγμή